Varteig | www.lions.no

Varteig

Forsiden > Østfold > Varteig

Velkommen til Lions Norges Riksmøte 24-25. mai 2019

Her finner du innkalling med link til påmeldingen for årets riksmøte.

Klart for eldrefest i Varteig

Lørdag 20. oktober 2018 er det klart for et av årets høydepunkt for godt voksne vartinger. Tradisjonen tro inviterer den lokale Lions-klubben eldrefest i skolens gymsal.

Vellykket fest i Varteig

Lions Varteig arrangerte lørdag fest for seniorene, i gymsalen på Varteig skole. Underholdningen på festen besto blant annet av gruppa Midt i Østfold og Kai Robert Johansen.

Vi vil hjelpe mennesker som har tatt feil valg i livet

Lions Club Varteig har sjenerøst skjenket 20.000 kroner til Varmestua, slik at de skal få pusset opp lokalene til den tidligere baptistkirken i Sarpsborg .

Storartet Lions-arrangement for seniorer

Knapt har fremmøtet vært større enn det man så lørdag da Lions Varteig hadde invitert seniorene på en riktig så musikalsk og festlig sammenkomst.

Jubileumsbilen er klar - Lionsklubbene i Sarpsborgdistriktet

Det er seks Lions-klubber i Sarpsborg. Og julelotteriet er et samarbeidsprosjekt. Men i år det Greåker Lions som har ansvaret. –Jeg gleder meg allerede til å ringe personen som vinner bilen. Vedkommende får en relativt kostbar julepresang, humrer Hans Arild Jaksjø i nevnte Lions-klubb