Vellykkede bålfeiringer i Sarpsborg - Lionsklubbene Greåker, Sarpsborg og Tune | www.lions.no

Tune

Forsiden > Østfold > Tune
 Vellykkede bålfeiringer i Sarpsborg - Lionsklubbene Greåker, Sarpsborg og Tune

St. Hans-feiring i Landeparken Foto: Tobias Nordli

Vellykkede bålfeiringer i Sarpsborg - Lionsklubbene Greåker, Sarpsborg og Tune

Tradisjonen tro, det har tross alt blitt 47 år på rad, holdt Lions sin feiring i lett vikingpregede Landeparken. Med tøffetog og fokus på tradisjonelle leker for barna kunne de tre Lions-klubbene fra Greåker, Sarpsborg og Tune konstatere at det var rundt 400 store og små som koste seg med pølser, underholdning, leker og ikke minst det store avslutningsnummeret  enhver St. Hans må ha - et stort, varmende bål.

Både ved Eidet lense og i Landeparken har det vært godt besøk og hyggelig stemning på St. Hans.

Det så en periode mørkt ut for det tradisjonelle St. Hans-bålet da varmen stod på som verst tidligere i sommer. Men etter en liten periode med naturens edle dråper fra himmelen ga brannvesenet klarsignal til byens befolkning til å la flammene få vise seg igjen.

Noe som tydelig skapte entusiasme blant St. Hans-feiringens venner. Nede ved vannet i Eidet lense ble det folksomt utover den fine sommerkvelden, og drøyt 200 personer fant veien ned til det idylliske stedet. Både telt, hus og gressplen ble tatt i bruk for å gjeste dem alle.

2018-06-30_Sarpsborg_2

St. Hans-feiring på Eidet Lense. Foto: Tobias Nordli