Stor giverglede blant sarpingene - Lons Club Tune | www.lions.no

Tune

Forsiden > Østfold > Tune
Stor giverglede blant sarpingene - Lons Club Tune

Fra venstre: Geir Thorvaldsen, Kai Robert Johansen, Ronny Andersen og Annika Filtvedt. (Foto: Mari Kristine Buckholm)

Stor giverglede blant sarpingene - Lons Club Tune

Oppussingen av kirkerommet i Varmestua i Sarpsborg pusses opp på dugnad, noe president i Tune Lions Club Kai Robert Johansen synes er fantastisk. Nå bidrar klubben med en pengegave på 25.000 kroner. Fra før av har Varteig Lions Club gitt 20.000 kroner til samme formål.

– Vi hiver oss på i tillegg til andre giverglade sarpinger, for det de holder på med er fantastisk. Når de ber om ekstra støtte til å pusse opp, vil vi gjerne være med på det, forklarer Kai Robert i Tune Lions.

Og akkurat det er daglig leder for Varmestua, Annika Filtvedt, svært glad for.

– Vi er driver jo ideelt og tjener ikke penger på noe av det vi gjør. Derfor er vi helt avhengige av økonomisk velvilje i byen. En så stor gave, monner skikkelig. Vi har bare satt i gang med oppussingen og håpet at det skulle komme inn litt penger, forteller en glad leder.

Les mer i SA