First Lego League sponses av Lions - Lions Club Tune sone1 | www.lions.no

Forsiden > Østfold > Tune
First Lego League sponses av Lions  - Lions Club Tune sone1

First Lego League sponses av Lions - Lions Club Tune sone1

INSPIRIA i Sarpsborg samarbeider tett med LIONS i vårt distrikt der flere klubber sponset lagenes deltageravgift i årets FLL den 12. og 13. november. LIONS sitt motto er: "Ja til utdanning" og FLL er en av områdene som LIONS klubbene gjerne vil bidra på.

Ny rekord ble satt på INSPIRIA sist helg. Da deltok 33 lag, fordelt på lørdag og søndag i Norges største kunnskapsturnering, FIRST LEGO League (FLL). Barn og unge fra 10-16 år konkurrerte i mange grener der robotkamper med Legoroboter sto sentralt. INSPIRIA har den største deltagelsen i Norge og det gjør dermed Østfold til det dominerende fylket i denne turneringen. Lagene i Østfold kom i år fra Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Moss, Trøgstad, Marker, Rygge, Hvaler og Spydeberg i tillegg til ett lag fra Oppegård i Akershus.

Les mer om arrangementet ved å klikke på lenken under;

INSPIRIA arrangerer Norges største kunnskapsturnering 12.-13. november

Vi hadde også et FLL-arrangement i Lillestrøm 5. november, der enkelte klubber i den nordlige delen av vårt distrikt var engasjert, Se presentasjon.