Nyheter | www.lions.no

Tune

Forsiden > Østfold > Tune

Vellykkede bålfeiringer i Sarpsborg - Lionsklubbene Greåker, Sarpsborg og Tune

Tradisjonen tro, det har tross alt blitt 47 år på rad, holdt Lions sin feiring i lett vikingpregede Landeparken. Med tøffetog og fokus på tradisjonelle leker for barna kunne de tre Lions-klubbene fra Greåker, Sarpsborg og Tune konstatere at det var rundt 400 store og små som koste seg med pølser, underholdning, leker og ikke minst det store avslutningsnummeret  enhver St. Hans må ha - et stort, varmende bål.

Spillopper og humør fylte Tune kirke

De musikalske vennene kom på rad og rekke da Kai Robert Johansen inviterte til veldedighetskonsert 22.desember. – Den største gleden er for meg å møte disse menneskene, sier han. Konserten var gratis, men publikum ble oppfordret til å støtte Frelsesarmeen.  Alle seks Lions-klubbene i Sarpsborg bidro med penger til markedsføringen av konserten.

Inviterer inn til tradisjonsrikt juleball

I en årrekke har Kai Robert Johansen arrangert juleball for mennesker med bistandsbehov. Torsdag 14. desember går ballet av stabelen for 19. gang. Mange lag og foreninger støtter arrangementet og samtlige Lions-klubber i Sarpsborg er med på laget.

Stor giverglede blant sarpingene - Lons Club Tune

Oppussingen av kirkerommet i Varmestua i Sarpsborg pusses opp på dugnad, noe president i Tune Lions Club Kai Robert Johansen synes er fantastisk. Nå bidrar klubben med en pengegave på 25.000 kroner. Fra før av har Varteig Lions Club gitt 20.000 kroner til samme formål.

First Lego League sponses av Lions - Lions Club Tune sone1

INSPIRIA i Sarpsborg samarbeider tett med LIONS i vårt distrikt der flere klubber sponset lagenes deltageravgift i årets FLL den 12. og 13. november. LIONS sitt motto er: "Ja til utdanning" og FLL er en av områdene som LIONS klubbene gjerne vil bidra på.

Jubileumsbilen er klar - Lionsklubbene i Sarpsborgdistriktet

Det er seks Lions-klubber i Sarpsborg. Og julelotteriet er et samarbeidsprosjekt. Men i år det Greåker Lions som har ansvaret. –Jeg gleder meg allerede til å ringe personen som vinner bilen. Vedkommende får en relativt kostbar julepresang, humrer Hans Arild Jaksjø i nevnte Lions-klubb.

Bålene flammet - Lions Club Greåker, Tune og Sarpsborg

Lionsklubbene Sarpsborg, Greåker og Tune har lange tradisjoner for St. Hans-feiringen i Landeparken.