Trøgstad | www.lions.no

Trøgstad

Forsiden > Østfold > Trøgstad

Lions Trøgstad feiret 40 år 14. oktober i Trøgstadhallen

Lions Club Trøgstad er 40 år 9. november i år, men på grunn av mange aktiviteter i november, ble feiringen noe framskyndet. Klubbens medlemmer pluss innbudte gjester, samlet totalt 63 personer. Veldig hyggelig at mange enslige etter døde medlemmer ville delta.

Ferie for nye landsmenn

Flyktninger fra Syria og Afghanistan fikk oppleve en norsk sommerferie på Hvaler den siste uken i juli.

Denne gjengen lokker med gratis is og vafler for at bygda skal lære om en god sak

Lions Club i Trøgstad skal vise frem førerhunder og dele ut gratis is for å feire organisasjonens jubileum.

Jenny Jenssen trakk 260 i Trøgstadhallen

Trøgstad: For niende året på rad arrangerte Trøgstad Lions og Kirkeng bofellesskap fest for psykisk utviklingshemmede. – 260 er her, opplyser Vidar Kølner i Lions.

Ingvild var kveldens dansedronning

Hjertevarmt og klamt i Trøgstadhallen

Hele 250 deltakere var på PU-festen til  Lions Club Trøgstad. To ganger i året lager de skikkelig dansefest for mennesker med funksjonshemming.

"Hånd i hånd" - en dag med smil, latter og glede i Spydeberg

Lionsklubbene i sone 4 inviterte igjen medmennesker med bistandsbehov til en aktiv dag på Vollene gård i Spydeberg lørdag 7.mars.

Kjærester danset på Vollene i Spydeberg

Kjæresteparet deltok lørdag på aktivitetsdagen på Vollene gård. Alle Lions-klubbene i Indre Østfold arrangerer årlig en vinteraktivitetsdag for personer med bistandsbehov. På grunn av snømangel, ble det mer vårlige aktiviteter.