Påmelding til presidentopplæring våren 2019, Lions Lederkurs I (LLLI) | www.lions.no

Tjøme

Forsiden > Vestfold > Tjøme

Påmelding til presidentopplæring våren 2019, Lions Lederkurs I (LLLI)

Lions Lederkurs I (presidentopplæring) påtroppende presidenter og for sittende presidenter som skal sitte et år til, men ikke har kurset tidligere.

Siden distriktet vårt blir enda større den 1. juli, vil det bli arrangert Lions Lederkurs 1 på tre steder i løpet av våren.

Kursene vil bli avhold på Hotel Caledonien i Kristiansand, Hotel Klubben i Tønsberg og på Klækken Hotel på Hønefoss/Jevnaker, henholdsvis i Kristiansand 23. og 24. mars,  i Tønsberg 9. og 10. mars og Klækken 30. og . mars.

Kurset starter kl 11 lørdag og avsluttes søndag kl 13.

Klubbens egenandel for dette er kr. 950,- for en deltaker som inkluderer overnatting lørdag til søndag, kursmateriell, kaffe/tea og småsnask under kurset, samt lunsjog middag lørdag og frokost søndag. For ytterligere deltagere fra samme klubb vil klubbens egenandel være kr. 1400,-

For ikke-boende, er klubbens egenandel kr. 600,-

Om det er ønskelig å overnatte fra fredag til lørdag på hotellet, vil prisen være henholdsvis kr. 980,- i Tønsberg og kr. 1045,- i Kristiansand og 980,- på Klækken, pr. person i enkeltrom.
Dette faktureres klubben sammen med egenandelen i etterkant.

Eventuell lunsj søndag betales av den enkelte.

Dette gjelder også reise til og fra kurset.

Påmeldingen er bindende, i den forstand at ved forfall etter utløpt påmeldingsfrist blir klubben belastet fullt.

Kontakt GLT Yngve Lindgaard-Berntsen på d4.glt@lions.no om det er spørsmål ut over dette.

Påmeldingsfrist: 22.03.2019 23:59

Det er ikke lenger mulig å melde seg på.