Storhamar | www.lions.no

Storhamar

Forsiden > Hedmark > Storhamar

Støtter Lions kreftgave

Det var et folkehav i Strandgata i Hamar ved det månedlige loppemarkedet på søndag og noen støttet gladelig opp om Lions store «folkegave» til kreftsaken.

Føflekk-kreft

På dugnaden fredag og lørdag fikk vi mange godord om jubileumsgaven, FOLKEGAVEN – som skal bedre forebygging og behandling av føflekk-kreft. Det gleder at vi traff med valget, de som skal benytte utstyret er glade, de som skal forebygge er glade, de som skal få behandling er glade, og jammen har vi som skal selge mere lodd god grunn til å være glade – OG DET ER VI!

Mitt valg

Rollsløkken skole har nå

Salg av mandelpotet

Ønsker du mandelpotet til rakfisken, sjekk dette:

Mandelpotet

Tulipanaksjonen 2016

Envellykket aksjonsdag.

Grasrotandelen til LC Storhamar

Lions Club Storhamar hjelper der det trengs i nærmiljøet.. Vi kan hjelpe enda flere om du gir oss din grasrotandel, som vi i sin helhet gir videre til andre som trenger det. Du kan gi oss den ved å be om det hos kommisjonæren eller ved å gå på nettet: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og oppgi vårt organisasjonsnummer: 99629089. Takk for hjelpa!

Bry deg 2016

Politiet i Innlandet Politidistrikt, Hamar og Lionsklubbene i Hamar har sammen med Storhamar Videregående skole, medvirket til at skolens russ har gjort seg opp sine tanker om å ta riktige valg, før, under og etter russetida. Prioriterte områder for årets russ er å ta gode valg ved omgang av rusmidler, å unngå mobbing, bruk av nettvett på sosiale medier og internett og trygg oppførsel i trafikken. Kort sagt bry seg om hverandre og ta vare på hverandre.

Utdeling av kalenderpenger

På dagens kommunestyremøte (17.2.2016)

Hyggelig krokveld med rakfisklag

På torsdagens krokveld (19/11) på Prestrudsenteret, som vanlig arrangert av Lions Storhamar, var det rakfisk med tilhørende drikke som sto på menyen. Interessen var stor, med hele 60 påmeldte var det ”stinn brakke”.

Elever ved Greveløkka har tegnet for fred

Elever ved Greveløkka barneskole viser hvordan vi kan dele fred. 27 elever har på sin måte tegnet over temaet ”Del fred”. Tegninga til Thare  Poo Tun Mar er kåret til klassens beste tegning som går videre i konkurransen, som Lions arrangerer på verdensbasis. Tegningene blir å se i byens bibliotek etter utstillingen på skolen.

Trim på Koigen

Trimparken på Koigen er ferdig. Vel anvendte penger fra Lions kalenderaksjon.

Hvordan er kalenderpengene bltt forvaltet ?

Her er noen av prosjektene:

Helsestudio på Koigen ? snart en realitet...

Trim på Koigen

Takket være inntekter fra Lions kalenderaksjon blir det snart utendørs helsestudio på Koigen.

Treningsapparatene er tilpasset alle aldersgrupper og kan brukes av alle.

Tildelinger av kalenderpenger fra 1999-2012

Her er oversikten:

Loppemarked

Årets store loppemarked

Tulipanaksjonen 2013

Du finner referatet nedenfor

Bildereferat fra Tulipanaksjonen 2013

LC Storhamar tulipanaksjon 2013

Lions' årlige innsamlingsaksjon arrangeres lørdag 27. april for 32. gang.

2013-04-22 Loppekjelleren på Prestrud

Vi kjærer stadig inn nye lopper, møbler, bøker og masse annet.

Har du lopper, kontakt: 474 16 306

2013-02-14 Kalenderaksjonen 2012

Støtte til gode formål

På dagens kommunestyremøte delte Lions-klubbene i Hamar ut 180.000 kr.