Stord-Fitjar | www.lions.no

Stord-Fitjar

Forsiden > Hordaland > Stord-Fitjar

Planlegginga er i gang - Løvinna 2016

Lions Club Stord og Fitjar sitt årlige arrangement, Løvinna for ein kveld, nærmer seg.
21. oktober skal lokalene til Fylkesnes Bil, på Stord, nok en gang fylles av festkledde damer, entusiastiske utstillere, god mat og drikke, musikk, underholdning og ikke minst kjoler.
Overskuddet fra arrangementet vil i år gå til klubbens lokale arbeid med barn og unge.

Nytt format på Lionsavisa.

Fra papir- til nettavis.

Annonseavisa 2016

Her er annonseavisa for Lions Club Stord - Fitjar. Her kan du lære mer om oss, og de prosjektene vi jobber med.

Annonseavisa 2015

Annonseavisa er klar, og nok en gang har vi hatt kjempebra respons fra bedriftene i lokalmiljøet vårt.  Tusen takk til alle som har bidratt. Klikk på linken for å lese annonseavisa.

Løvinna for ein kveld, invitasjon til utstillere.

Her ligger invitasjonen til utstillere og sponsorer. Vi satser knallhardt på å gjenta suksessen fra tidligere år, så her er det bare til å dele. Kjenner du noen som ønsker å nå ut til en stor, flott og positiv kundegruppe? Kanskje de er den perfekte utstilleren, deltageren eller sponsoren f...

Jubileumspresentasjon

Jubileumspresentasjonen har nå blitt til film.

PC- AKSJON

Vi samler inn brukte datamaskiner til barnehjemsbarna i Spania.

Brønnåpning i Zambia

Brønnen i Zambia er nå åpnet.
Linda, som var til stede, har sendt oss bilder og informasjon om prosjektet. Hun vil også komme på besøk til klubben og forteller mer om dette.

Grasrotandel

Nå kan grasrotandelen gå til L.C. Stord - Fitjar.

Arsal Rapport

Denne uka kom rapporten fra innsamlingsaksjonen vi hadde for flyktningene i Arsal.

Facebook for alle

Denne uken har klubben hatt kurs for å gi medlemmene mulighet til å bli bedre kjent med Facebook.

Arsal-aksjonen

I respons til Lions sin innsats for flyktningene i fjellområdet Arsal i Libanon har Lions Club Stord og Fitjar samlet inn klær og utstyr for å hjelpe flyktninger gjennom vinteren.