Lc Stokke avholder novembermøtet på Jarlsberg trav bane | www.lions.no

Stokke

Forsiden > Vestfold > Stokke
Lc Stokke avholder novembermøtet på Jarlsberg trav bane

Overrekkelse av hestedekken og blomster til vinner av ponni løpet

Lc Stokke avholder novembermøtet på Jarlsberg trav bane

Møte med tradisjon

Vårt november møte har blitt et møte med tradisjon. I flere år har vi avholdt dette møtet med våre respektive fruer på Jarlsberg trav bane den dagen Stokke og omegn Travforening arrangerer Stokke dagen på Jarlsberg. Dette er en koselig tradisjon og et sosialt tiltak for å kunne opprettholde og bedre klubbens indre miljø og trivsel. Vi treffes og spiser et godt måltid, juleribbe med medisterpølse, medisterkaker og surkål samt pinnekjøtt med tilbehør for de som foretrekker det. Til dessert var det marsipankake. (Kanskje litt tidlig før jul, men pytt, pytt)

Utover det at vi prater, spiser og koser oss, så spiller vi også V65 der alle medlemmene bidrar med 100 kr. som innsats. I år var vi ekstra heldige i det vi vant ca. kr 7000,- og av dette gikk 5000,- inn i en noe slunken klubbkasse.

Som tidligere så sponset vi også i år et ponni løp med et hestedekken påført Lions logo og klubbens navn til vinneren av løpet, samt kr 3500,- til Ponnitrav som er et rekrutteringstiltak for travsporten i Norge. Dette er et selvstendig tilbud til barn og unge der kontakten med hesten gir unike muligheter og opplevelser.