Ski Lions Klubb | www.lions.no

Ski Lions Klubb

Forsiden > Akershus > Ski Lions Klubb

Juletrehogst i Hebekkskogen

Dette arrangementet er hovedinntektskilden til Lions Club Ski. I fjor fikk de inn 110.000 kroner netto. Skal en dømme etter publikumstilstrømningen denne søndagen, blir det ikke dårligere i år.

Fant julestemningen i Hebekkskogen

SKI: Flere hundre små og store personer var søndag å finne i Hebekkskogen.

– Da jeg så dette treet, var det som om det snakket til meg, så det bare måtte vi ha, sier Linda Heltmark.

Juletrehogsten i Hebekkskogen har aldri trukket så mange mennesker

SKI: – Vi er ganske fornøyd med juletreet vårt. Vi har i grunnen vært fornøyd i alle de årene vi har vært her i Hebekkskogen, enten treet har vært sånn eller slik, erklærer Stina Vaa Rom.

Grasrotandelen Norsk Tipping

Dette er en oppfordring

Helmer Haukaas og Lars Strand er tildelt Melvin Jones

Under medlemsmøtet i Lions Club Ski 7. februar 2018 ble Lars Strand (t.v) og Helmer Haukaas (t.h) tildelt Melvin Jones for lang og tro tjeneste i klubben. Klubbens president Ørjan Bye sto for overrekkelsen.

Sjekk den gaven fra 100-åringen - Lions Club Ski

Lions Club Ski markerte bevegelsens runde år med jubileumsgave til musikklinja ved Ski videregående skole.

Jul i skogen gir penger i kassen

For medlemmer i Lions Club Ski starter juleforberedelsene i mai, fortsetter i september og ender med fullt trøkk og mobilisering av alle medlemmer søndagen midt i desember. Publikum inviteres til årets store juletrehogst søndag 11. desember fra kl. 11:00 til 15:00. Se også video om "Juletrehogst".

Lions i Follo samlet 230 til flott festaften på Ås vgs.

Lions-klubbene i Follo, herunder Lions i Ski, arrangerte søndag kveld sitt tradisjonsrike arrangement, festaften for funksjonshemmede, på Ås Videregående Skole.

Klikk på Les mer.. og se video fra festen under artikkelen i Ås avis.