Sigdal | www.lions.no

Sigdal

Forsiden > Buskerud > Sigdal

Avslutning av Lionsåret 2017/18

I tråd med tradisjonen de senere årene, avsluttet Lionsklubben sitt arbeidsår med en sammenkomst i gapahuken ved Lauvlia. Sammen med koner og kjærester ble det en riktig hyggelig sommerkveld ved Soneren og med Andersnatten i det fjerne.

Mitt Valg i barneskole og barnehage.

Grunnkurset i Mitt Valg ble unnagjort i mars så nå i november var det tid for oppfølging. Lærerne i barneskolen samlet seg i Eggedal, mens ansatte i barnehagene møttes på Prestfoss.

To Melvin Jones utmerkelser delt ut på klubbens julebord.

Det ble ekstra historisk sus over utdelingen av hederspriser på julefesten. Aldri før har to stykker gjort seg fortjent til utmerkelsen samtidig.Melvin Jones er Lions høyeste utmerkelse, den henger selvsagt høyt og er krevende å oppnå, men jammen var to av våre kvalifisert til å få den i år!

Aprilmøte på Sigdalsheimen.

Etter et 4-årig engasjement og spareperiode, møttes forventningsfulle Lionsmedlemmer til klubbmøte på "nye" Sigdalsheimen.

Nybygget på Sigdalsheimen innviet.

Sigdal kommune inviterte til offisiell åpning av den nye fløyen ved Sigdalsheimen. 50 stk sto på gjestelista og  blant disse var Kåre Jellum og Håkon Frøvold fra Lionsklubben og som hadde den første kontakten med Sigdalsheimen etter at tanken om nybygg med lindrende enhet sto på ønskelista.

Julebord i Eggedal

Når adventstida er i gang, begynner det å rumle i Lionsmedlemmenes  mager etter god julemat. Den ble også i år  servert på Eggedal Borgerstue.

Medlemmer med ledsagere møtte fram i hopetall. Adventstida skulle fylles med godt selskap og godt på bordet

Lionsåret 2014-15 avsluttet på Lauvlia.

Dette lionsåret har vært rikt på aktiviteter og begivenheter for klubben. De vanlige gjøremålene med sandsekkfylling, februarfest og tulipanaksjon er noe som ligger fast i kjøreplanen, men når man i tillegg får Røde Fjær og ikke minst Distriktsmøtet 2015 så begynner vi å snakke. Og som om ikke det var nok, klubben har forsynt distriktet med den øverste sjefen, sjølvaste distriktsguvernøren!

LC Sigdal med vellykket distriktsmøte på Bøsetra.

Det var historisk sus på flere måter over klubbens distriktsarrangement i helga 17. - 19.april. Riktignok var det klart at dette var D104G's siste distriktsmøte, men for klubben var det avgjort det lokale preget ved arrangementet som hadde stor oppmerksomhet. Det var første gang klubben stod bak et såpass stort arrangement og første gang at klubbens egen DG ledet et slikt møte.

Distrikt 104G over i historien.

Med LC Sigdal som vertskap og arrangør kunne DG Magne Thorrud takke møtedeltagerne for et godt møte. Det var det aller siste møte for dette distriktet som fra 01.07. 2015 blir det nye stordistriktet 104D.

Årets siste medlemsmøte på Skogheim gård.

Medlemmer med ledsagere møttes til sesongavslutning på Skogheim, fredag 13.juni. Vertsfolket Eva og Leif Nergaard ønsket velkommen til gards og uttrykte ønsket om en hyggelig sammenkomst i sommerlige omgivelser.

Distriktsmøtet 2014.

Magne på talerstolen

Distriktsmøtet for vårt distrikt 104G ble i år arrangert av LC Røyken øst på Thon hotell Vettre i Asker. Vår klubb var representert med i alt 4 representanter. Som omtalt tidligere var det med stor forventning vi så fram til dette møtet. For første gang i klubbens historie skulle altså LC Sigdal få en av sine medlemmer som øverste leder for distriktet. Magne var klar for å ta hånd om lederklubba og med full rett til å kalle seg guvernør det kommende året.

Narkoaksjonen 2014.

Fornøyde loddselgere.

En serviceinnstilt gjeng utenfor SPAR i Eggedal.

Årets narkoaksjon ble holdt etter tidligere mønster med aksjonssteder i Prestfoss, nedre Eggedal og Eggedal. Aksjonen startet fredag 25.april med avslutning neste dag.