Sem | www.lions.no

Sem

Forsiden > Vestfold > Sem

NYE MEDLEMMER OG NYTTÅRSFEST I LC SEM

Lions Club Sem kan se tilbake på et godt og aktivt første halvdel av lionsåret.

TØNSBERGS BLAD 24. JANUAR 2019 Tønsbergkalenderen finansierer Lions skoleprosjekt

Nylig har 8.-klassinger ved ungdomsskolene i Tønsberg kommune avsluttet salget av Tønsbergkalenderen 2019 - Innsendt

IR prosjektet i 104 D4 – TabitaSenteret – er godt i gang

Kjøkkenet i TabitaSenteret tar form, og snart kan ungene få mulighet til et varmt måltid. Det jobbes iherdig for å få selve kjøkkenet og grovkjøkkenet ferdig – fliselegger, elektriker og rørlegger er på plass, og alt skal gjøres forskriftsmessig og tilfredsstille offentlige krav.

JULEHILSEN FRA TABITASENTERET

Mudite Mardoka, leder i TabitaSenteret i Ogre utenfor Riga, sender alle i D4 ønske om GOD JUL og GODT NYTTÅR.

Tønsbergs Blad 18. oktober 2018 av Sidsel Winding-Stavseth

HUDØY-TUREN FINESTE MINNE

I starten av ungdomsskolen drar alle åttendeklassinger i Tønsberg på overnattingstur til Hudøy med støtte fra Lions Club Sem. – Turen betyr mye for elevene, sier rektor Mette Krogh på Ringshaug ungdomsskole.

Tønsbergs Blad 24. september 2018 Av Sidsel Winding-Stavseth

Jeg er ikke ute etter å imponere, men dette stykket løfter taket

Nyutnevnt domkantor Espen Melbø tiltrer i desember, men allerede tirsdag tyvstarter han under Lions' høstkonsert. Til sin første konsert i domkirken har han valgt et mektig stykke musikk skrevet for de store katedralene.

LC Sem – integrering av nye landsmenn og kvinner

Allerede i 2010 gjorde LC Sem et enstemmig vedtak om at klubben skulle stille tjenester til rådighet for integreringsarbeidet som NAV Tønsberg var i gang med. Takket være ildsjeler i NAV, som så verdien av et samarbeid med Lions, starter arbeidet i forsiktige former. Flyktningene ønsket å treffe etnisk norske for språktrening og for å lære skikk og bruk i sitt nye land.

LIONS SKOLEPROSJEKT – Opphold på Hudøy feriekoloni

Et samarbeidsprosjekt mellom ungdomsskolene i Tønsberg kommune og LC Sem. Lions Skoleprosjekt omfatter forskjellige tiltak for 8., 9. og 10. klassinger.

LIONS HØSTKONSERT i Tønsberg domkirke

Velkommen til Lions Høstkonsert tirsdag 25. september kl. 1900!

LIONS TULIPANAKSJON 2018

LC Sem markerte Lions Tulipanaksjon med stand på brygga i Tønsberg.

LC Sem markerer LIONS 100 år med konsert i Tønsberg Domkirke

Velkommen til «Jubileumskonsert Lions 100 år» i Tønsberg Domkirke torsdag 28. september 2017 klokken 1900!

Generøs gave til LC Sem fra McDonald's

McDonald's takker LC Sem for godt samarbeid gjennom mange år i forbindelse med skoleprosjektet og Tønsbergkalenderen.

SAS Julefly til Tallinn

Tønsbergs Blad 29.12.2016

Lionsmedlemmer deltar på hjelpeaksjonen SAS Julefly til Tallinn

Ungdomsskoleelever finansierer egen antinarkotika-undervisning

Lions Club Sem samarbeider med ungdomsskolene i Tønsberg i et mangeårig prosjekt mot narkotika og rus. Hensikten er å skape et godt klassemiljø med trygge elever, gi kunnskap og klare holdninger til narkotiske stoffer og andre rusmidler, og å lære mestring av nye utfordringer ved avslutning av ungdomsskolen. LC Sem benytter prinsippene fra programmet «Mitt Valg».

PEETELI OMSORGSSENTER forbereder skolestart i Tallinn

Skolestart i Tallinn er alltid første hverdag i september, en dag som markeres med at barna  skal være fint pyntet og gjerne ha med blomster til klasselæreren. For mange barn kan dette være vanskelig, derfor sørger Peeteli år etter år for at fattige barn kan møte til første skoledag  både med rene klær, ny skoleransel og tilstrekkelig skolemateriell.

Program for Safarimessen 2016

Velkommen til LC Sem Safarimesse i Tønsberg 4. og 5. juni i og utenfor Quality Hotel Tønsberg / Oseberg Kulturhus!

Safaribrosjyren gir deg mer informasjon. Med Safarimessen kommer sommeren til Tønsberg – vi sees!

Se hele programmet her:

Hilsen LC Sem Safarikomité

– Førstemann til mølla!

Etter to vellykkede safarimesser, der lag og foreninger får vise publikum hva de driver med, inviterer nå Lions Club Sem til Safarimessen 2016.
TØNSBERG:  I månedsskiftet oktober/november sendes invitasjoner til neste års Safarimesse ut til alle lag og foreninger og til næringsliv og offentlige etater. (fra TB)

Finansierer egen antinarkotika-undervisning: Selger fotokalender

Byens åttendeklassinger er i disse dager ute og selger Tønsbergkalenderen. Inntektene går til et eget undervisningsprogram mot narkotika for hele ungdomstrinnet.

Gir bort messepenger til Stine Sofie-senteret.

Overskuddet av årets Safari-messe på 35.000 kroner går til det planlagte Stine Sofie-senteret.

LC Sem inviterer til Safarimessen 27. og 28. september

Lions Club Sem inviterer til en safarie i foreningslivet!
Messen er en presentasjon av over 40 lokale lag og foreninger, og holdes i og utenfor Quality Hotel Tønsberg/Oseberg Kulturhus.

Og det er fri entre.
Det er laget en stor presentasjon av messen, den kan sees  her