Gjestebud for voksne - Lions Club Sarpsborg | www.lions.no

Sarpsborg

Forsiden > Østfold > Sarpsborg
Gjestebud for voksne - Lions Club Sarpsborg

FEST: Rundt 50 personer koste seg på Lions Club Sarpsborg sin høstfest. Foto: Privat

Gjestebud for voksne - Lions Club Sarpsborg

Det bruker å være løftet stemning og høy partyfaktor når Lions Club Sarpsborg inviterer godt voksne sarpinger til gilde i Festiviteten. Årets høstfest var intet unntak.

Rundt 50 forventningsfulle festløver- og løvinner møtte opp til fredagens samling i ærverdige Festiviteten.

– Antallet bruker å ligge rundt der. Både på vårfestene og høstfestene. Vi har plass til maksimalt 60 personer, sier Yngvar Kristoffersen i Lions Club Sarpsborg.

– Åge Karlsen sto for musikken og ledet an i allsangen. Både den musikalske menyen og det som ble servert fra Festivitetens kjøkken falt i smak hos festdeltakerne, forklarer Kristoffersen.