Glad vinner ga bort bilen | www.lions.no

Sarpsborg

Forsiden > Østfold > Sarpsborg
Glad vinner ga bort bilen

VANT BIL: Tore Pettersen fra Brennes Auto og Liv Strøm fra Lions kunne fredag overrekke Aud Jorunn Olsen en splitter ny Nissan Micra. Foto: Erik Langsæter

Glad vinner ga bort bilen

2017 har vært et vanskelig år for Aud Jorunn Olsen (81). Men avslutningen ble av det hyggelige slaget. Olsen vant Lionsbilen, en splitter ny Nissan Micra. Det er de seks Lions-klubbene i distriktet som står bak det årlige (h)julelotteriet og alle 20.000 lodder ble i år solgt.

I løpet av året har 81-åringen fra Sarpsborg mistet to nære og kjære.

– Mannen min og søsteren min døde begge i løpet av et halvt år. Det har vært tungt å bære, sier Aud Jorunn Olsen. Som nesten ikke trodde det var sant da hun for et par dager siden mottok vinnertelefonen fra Liv Strøm i Lions-klubben i Sarpsborg.

2017-12-30_Sarpsborg_2

PRIVATSJÅFØR: Bilen gir Aud Jorunn Olsen videre til sin datter Kjersti Merete Olsen. Dermed har hun også skaffet seg egen privatsjåfør. Foto: Erik Langsæter

Privatsjåfør

– Jeg har tatt ulike lodd i en årrekke uten å vinne noe stort. Derfor har jeg helt fram til i dag hatt problemer med å fatte at det faktisk har skjedd. Jeg er utrolig glad. Dette var virkelig en oppmuntring på tampen av et ellers trist år, forklarer en rørt vinner.

Det er dog ikke henne som primært skal farte mest rundt i den lekre Micraen.

– Det blir min datter som får bilen. Men da får hun også finne seg i bli min privatsjåfør, humrer den glade vinneren.

Første gang

Datteren, Kjersti Merete Olsen (54), er ikke noe mindre glad enn sin mor.

– Jeg var på nippet til å bytte inn min gamle Toyota Yaris i høst, men lot det være. Den har nemlig vært en trofast og pålitelig følgesvenn. Men ny bil er selvsagt noe helt annet. Micraen blir for øvrig min første nye bil, forteller hun.

2017-12-30_Sarpsborg_3

NY MODELL: Slik ser årets Lionsbil ut, en helt ny utgave av Nissan Micra. Foto: Erik Langsæter

Det er de seks Lions-klubbene i distriktet som står bak det årlige (h)julelotteriet. Og i var det Lions Club Sarpsborg som hadde ansvaret.

– Alle klubbene bidrar, og vi solgte ut alle 20.000 loddene, opplyser tidligere nevnte Strøm.

Det er Brennes Auto som sørger for at Lions kan avholde sine årlige bilotterier. Årets bil var den 33. i rekken fra bilfirmaet i Klokkergårdsveien.

Les mer på sa.no