Sarpsborg 08 tar del i verdiskapningen mot barn og unge | www.lions.no

Sarpsborg 08 tar del i verdiskapningen mot barn og unge

Sarpsborg 08 i møte med Lions i Sarpsborg

Sarpsborg 08 tar del i verdiskapningen mot barn og unge

Sarpsborg 08 tar del i verdiskapningen mot barn og unge i Sarpsborg, og forlenger samarbeidet med  de 6 Lions-klubbene i Sarpsborg-distriktet.

Sarpsborg 08 ønsker å skape positive relasjoner inn mot det lokale barn og ungdomsmiljøet i Sarpsborg. I den forbindelse vil klubben engasjere seg i et humanitært arbeid, og har også i år valgt prosjektet 'Nei Til Narkotika' i samarbeid med de seks Lionsklubbene i Sarpsborg. Dette samarbeidet har som målsetting å skape positive relasjoner og verdier for begge parter.

Markedssjef i Sarpsborg 08, Tommy Widlund, kan fortelle at Sarpsborg 08 ønsker å vise seg frem som en klubb som tar samfunnsansvar på alvor, her ved å forene seg med arbeidet til Lions inn mot barn og ungdom i Sarpsborg.

- Dette vil være en del av et større skoleprosjekt, og Sarpsborg 08 vil i løpet av våren besøke alle byens barneskolene med våre spillere. Da for å snakke om gode holdninger, sunne verdier og generell fokus på å være gode med hverandre. Våre spillere skal stå frem som gode rollemodeller for barn og unge, og prosjektet har et fokus om at" Det er bedre å bygge barn, enn å reparere voksne.

Vi gleder oss, og ses på en skole nær deg i løpet av våren.

Les mer på hjemmesiden til Sarpsborg 08