Lionsklubbene i Sarpsborg er tildelt Riksmøtet 2016 | www.lions.no

Forsiden > Østfold > Sarpsborg
Lionsklubbene  i Sarpsborg er tildelt Riksmøtet 2016

Lionsklubbene i Sarpsborg er tildelt Riksmøtet 2016

Over 600 personer er ventet å besøke Sarpsborg den siste uka i mai 2016, når Lions arrangerer Riksmøtet. Det er de seks Lions-klubbene i Sarpsborg som skal være vertskap for arrangementet, melder organisasjonen i en pressemelding.

I et halvt år har klubbene jobbet fram en søknad som altså falt i god jord. Det var på årets Riksmøte i Loen denne helgen at Sarpsborgs søknad ble klappet gjennom. Klubbene i Sarpsborg, Greåker, Tune, Skjeberg, Varteig og Borg opplyser at de gleder seg til arrangementet, som skal finne sted på Hotell Quality på Grålum.

Ifølge pressemeldingen har Sarpsborg-ordfører Sindre Martinsen Evje gratulert med tildelingen og ønsket Lions-delegatene hjertelig velkommen til å feire tusenårsbyen.

Les saken på sa.no