Sarpsborg | www.lions.no

Sarpsborg

Forsiden > Østfold > Sarpsborg

Glad vinner ga bort bilen

2017 har vært et vanskelig år for Aud Jorunn Olsen (81). Men avslutningen ble av det hyggelige slaget. Olsen vant Lionsbilen, en splitter ny Nissan Micra. Det er de seks Lions-klubbene i distriktet som står bak det årlige (h)julelotteriet og alle 20.000 lodder ble i år solgt.

Ny frist for påmelding Lions Riksmøte 2017

Velkommen til årets riksmøte som holdes på tradisjonsrike Sundvolden hotell fredag 26. og lørdag 27 mai. Ny påmeldingsfrist 14. mai.

Sankthansfeiring med Lions i Sarpsborg

Regn, regn og bare regn. Solen skinte dessverre ikke under årets Sankthansfeiring i Landeparken i Sarpsborg. Lionsklubbene Sarpsborg, Greåker og Tune har lange tradisjoner for St. Hans-feiringen i Landeparken. Det hele startet for 31 år siden. Torsdag kveld inviterte de atter en sankthansfest i samarbeid med Kai Robert Johansen.

Sarpsborg 08 tar del i verdiskapningen mot barn og unge

Sarpsborg 08 tar del i verdiskapningen mot barn og unge i Sarpsborg, og forlenger samarbeidet med  de 6 Lions-klubbene i Sarpsborg-distriktet.

Jubileumsbilen er klar - Lionsklubbene i Sarpsborgdistriktet

Det er seks Lions-klubber i Sarpsborg. Og julelotteriet er et samarbeidsprosjekt. Men i år det Greåker Lions som har ansvaret. –Jeg gleder meg allerede til å ringe personen som vinner bilen. Vedkommende får en relativt kostbar julepresang, humrer Hans Arild Jaksjø i nevnte Lions-klubb.

Lilla ballonger byen rundt - Lions Club Sarpsborg

I dag går Sarpsborgmarken av stabelen i Sarpsborg sentrum, og i den anledningen er byen pyntet til fest. Lions tilbyr store og små togturer gjennom sentrum.

Bålene flammet - Lions Club Greåker, Tune og Sarpsborg

Lionsklubbene Sarpsborg, Greåker og Tune har lange tradisjoner for St. Hans-feiringen i Landeparken.

Lionsklubbene i Sarpsborg er tildelt Riksmøtet 2016

Over 600 personer er ventet å besøke Sarpsborg den siste uka i mai 2016, når Lions arrangerer Riksmøtet. Det er de seks Lions-klubbene i Sarpsborg som skal være vertskap for arrangementet, melder organisasjonen i en pressemelding.