Sørum Vest | www.lions.no

Sørum Vest

Forsiden > Akershus > Sørum Vest

Lions tegnekonkurranse

110 elever i 6. klasse fra Frogner, Vesterskaun og Sørum skole deltok i år i Lions fredsplakatkonkurranse. Bildet viser tegningene til skolevinnerne i 2016.

Vinnerne er:

Frogner skole: Johanna Nilsen Østby
Sørum skole:    Jensine Julton
Vesterskaun skole: Sindre Kristiansen Våga

Skolevinnerne går videre til distriktsfinale. Diskriktsvinnerne går videre til landsfinale, og landsfinalevinnerne går videre til den international finalen.

Nå blir det jul for "alle" - Lions i Sørum

Ingen skal sitte med tomme kjøleskap i Sørum i jula. 160 esker med mat og gaver til dem som trenger det mest er nå på vei ut.

Hvilebenker

Lions har satt ut 30 hvilebenker på Frogner, Lindeberg og Lørenfallet og områdene rundt.

Matesker til vanskeligstilte

I samarbeid med Frivilligsentralen, NAV og andre relevante offentlige etater i Sørum har LC Sørum Vest, LC Sørum, LC Romerike Skanse, Frogner Sanitetsforening og Sørum Sanitetsforening gått sammen om å dele ut matesker til spesielt vanskeligstilte i Sørum før jul. I år har også elever ved Melvold ungdomsskole bidratt.

Rekorddeltagelse på Sørumlekene - Lionsklubbene i Sørum

I overkant av 50 deltagere og omkring 30 skoleelever storkoste seg med ulike aktiviteter i finværet på årets sommerleker. Årets arrangement er blant andre sponset av de 3 Lionsklubbene i Sørum; LC Sørum, LC Sørum Vest og LC Romerike Skanse.