Nå blir det jul for "alle" - Lions i Sørum | www.lions.no

Sørum Vest

Forsiden > Akershus > Sørum Vest
Nå blir det jul for "alle" - Lions i Sørum

Valgfag: Disse jente har bidratt med gaver. Fra v. Natalie Pedersen, Mathilde Andresen, Julie Monsrud, Marte Kristin Bakke, Oda Kirkeby, Andrea Tobiassen og Emilie Næss. Foto: Rune Fjellvang, rb.no

Nå blir det jul for "alle" - Lions i Sørum

Ingen skal sitte med tomme kjøleskap i Sørum i jula. 160 esker med mat og gaver til dem som trenger det mest er nå på vei ut.

Valgfag: Disse jente har bidratt med gaver. Fra v. Natalie Pedersen, Mathilde Andresen, Julie Monsrud, Marte Kristin Bakke, Oda Kirkeby, Andrea Tobiassen og Emilie Næss. Alle foto: Rune Fjellvang

Det som startet med 20 utkjørte matesker for fem år siden har blitt til en stor førjulsdugnad i Sørum kommune.

Nå er det pakket og klart med det som skal til for å sette en liten ekstra spiss på julefeiringa, også for dem som ikke har så mye å rutte med.

Her er julemat og julegodter til alle, og her er gaver til barna. Og her er det tatt hensyn til hvem som er mottakere. Skreddersydd hjelp, med andre ord.