Rekorddeltagelse på Sørumlekene - Lionsklubbene i Sørum | www.lions.no

Sørum Vest

Forsiden > Akershus > Sørum Vest
Rekorddeltagelse på Sørumlekene - Lionsklubbene i Sørum

Ordfører Mona Granbakken Mangen sto for tenning av OL-ilden og åpning av lekene. Hun deltok også i aktivitene og stod for utdeling av medaljer. Foto: Sørum kommune

Rekorddeltagelse på Sørumlekene - Lionsklubbene i Sørum

I overkant av 50 deltagere og omkring 30 skoleelever storkoste seg med ulike aktiviteter i finværet på årets sommerleker. Årets arrangement er blant andre sponset av de 3 Lionsklubbene i Sørum; LC Sørum, LC Sørum Vest og LC Romerike Skanse.

Årets sommerleker brakte med seg flere nyheter. Nytt av året er at elever fra ungdomsskolen stilte opp som frivillige da lekene skulle arrangeres for sjette gang.

- Jeg tok kontakt med Melvold ungdomsskole og er overveldet over den positive reaksjonen. Elevene som stilte opp har vært så flinke til å motivere til deltagelse og gi skryt, sier medlem av arbeidslaget som arrangerer lekene og daglig leder av Sørum frivilligsentral Mette H. Flaaen.