Vil du gi din støtte til LIONS CLUB SØGNE? | www.lions.no

Søgne

Forsiden > Vest-Agder > Søgne

Vil du gi din støtte til LIONS CLUB SØGNE?

Grasrotandel-Lions Club Søgne

Vil du gi din støtte til LIONS CLUB SØGNE?

Når vi samler inn penger til humanitære formål har vi et ufravikelig prinsipp: alle de innsamlede midlene skal gå uavkortet til å hjelpe andre. Én krone inn er én krone ut. Drift av organisasjonen betales av medlemskontingenten.

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest.

Vi oppfordrer deg til å støtte oss i LIONS CLUB SØGNE.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Hos kommisjonæren

• Mobilspill

• Norsk Tipping sine nettsider

• SMS, send Grasrotandelen 993939773 til 2020

For mer informasjon om Lions se http://www.lions.no/club/show/S%C3%B8gne/616/15911