HERA NYIMINE - kvinnegruppe i landsbyen Majiwa - hilser Søgne Lions | www.lions.no

Søgne

Forsiden > Vest-Agder > Søgne

HERA NYIMINE - kvinnegruppe i landsbyen Majiwa - hilser Søgne Lions

Kvinnegruppa har produsert eukalyptus for egen planting og plantesalg.Både det ene og det andre gir innkomst.

Bilde 3

Eunice Otieno, lederen, besøkte Dala Rieko i kveldinga. Hun skulle vise ett av resultatene av trillebår-opplegget. Hun brakte 10 eukalyptus-planter som blir plantet på en tørr sandrygg for å roe ned vind og piskende regn og redusere erosjon.i landsbyen Mabinju. Eukalyptuslunden blir kalt Lions Forest Lot.

Bilde 1

Eunice hilste fra de ti kvinnene, fortalte om at arbeidet går mye lettere i dyrking av matvekster, vedhenting, vanntransport til vanning og hushold...

Bilde 2

Hun inviterte til fotobesøk og videre samarbeid.