Hei til Hav | www.lions.no

Søgne

Forsiden > Vest-Agder > Søgne

Hei til Hav

Lørdag 7. september feiret Søgne og Greipstad sparebank sitt 150 års jubileum med arrangementet «Hei til Hav» hvor Lions Club Søgne var en av 10 klubber og lag fra Søgne og Songdalen som bisto under arrangementet.

Dagen startet med frokost og orienteringsløp ved Finsland skole. Som mange andre startet også vi med frokost på skolen. Deretter bar det til Underåsen hvor vi hadde ansvar for veksling mellom landeveissykling og terrengsykling, samt noen andre vaktoppgaver.

Etter dette fortsatte det med flere ulike arrangement, men vi reiste til Tofteland bru. Vår neste oppgave var å være vaktposter langs Søgneelva under kanopadlingen. Speiderne hadde klart å skaffe 60 kanoer, og alle var i bruk til en flott tur langs elva frem til Prestegården.

Etterpå var det samling på Prestegården hvor det var et stort familiearrangement med mange aktiviteter. Da dette sluttet, gikk det turmarsj fra Prestegården via Høllen til Tangvall, og her hadde vi vaktoppgaver i enkelte vegkryss.

Vi var da ferdig med våre oppdrag, men jubileumsfesten fortsatte med gratiskonsert på Tangvall om kvelden. Sett fra vårt ståsted var dette et flott jubileumsarrangement med godt oppmøte og fin og god stemning.