Søgne | www.lions.no

Søgne

Forsiden > Vest-Agder > Søgne

Lørdag 13. Januar 2018

Husk tulipanaksjonen til Lions Søgne !

Motto for aksjonen er "Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne".

Lørdag 9. Januar 2016

Lions Club Søgne SETTER SPOR - PRODUSERER - SKAPER HÅP

Gratulerer med de 43 år!
Takk for driv og mot!
Dala Rieko husker alltid innsats fra Lions fra tidlig...
I dag har Dala Rieko mottatt invitasjon fra Siaya fylke om deltakelse i Siaya Agricultural Show 2015, 24th-27th June.

Lørdag 10. Januar 2015

Frelsesarméens julegryte – i Søgne

Frelsesarméens julegryte er en landsomfattende og folkekjær innsamlingsaksjon i førjulstida. Vi i Søgne Lions er stolte av å være til hjelp, ved å stå for alt det praktiske med gryta her i bygda. Alle inntektene går uavkortet til Frelsesarméen.

Strøsand

Kjøp strøsand fra Lions Club Søgne

og støtt vårt humanitære arbeid

HERA NYIMINE - kvinnegruppe i landsbyen Majiwa - hilser Søgne Lions

Kvinnegruppa har produsert eukalyptus for egen planting og plantesalg.Både det ene og det andre gir innkomst.

Bilde 3

Hei til Hav

Lørdag 7. september feiret Søgne og Greipstad sparebank sitt 150 års jubileum med arrangementet «Hei til Hav» hvor Lions Club Søgne var en av 10 klubber og lag fra Søgne og Songdalen som bisto under arrangementet.

HERA NYIMINE Women Group greeting Sogne Lions Club

HERA NYIMINE Women Group reporting
Big thanks to Søgne Lions Club!

Søgne Lions tømte kassa !

Søgne Lions hadde 40-års markering med gaveutdeling til lag og foreninger i Kultursalen på SGP 9/5. Hele bygda var invitert gjennom annonser i Budstikka. Det møtte opp ca 80 personer, inkludert Ordføreren og kveldens gavemottakerte.