Risør | www.lions.no

Risør

Forsiden > Aust-Agder > Risør

LIONS CLUB RISØR DELTE UT 50 000 KRONER I GAVER

Lions Club Risør benyttet sitt 50-årsjubileum til å dele ut like mange tusenlapper som de er år. Det kom skolemusikken og Frelsesarmeen til gode.

FRA LIONS I RISØR TIL FATTIGE PÅ BALI

LC Risør bevilget en familie på Bali ut av fattigdom ved å gi en vannpumpe!

Lionsklubben fikk mindre å rydde i år

Hvert år drar Lions Club Risør ut for å rydde i og rundt Breibukt, og i år er tilbakemeldingen at det var mindre søppel enn tidligere.

SØRGET FOR GRANBAR OG JULEDEKORASJONER

Lions Club Risør har hatt en aktiv helg for å spre glede i førjulstiden. Det har ført til granbar på kirkegårdene og juledekorasjoner på Frydenborgsenteret.

Lions Club Risør ryddet strendene i Breibukta og Myggbukta.

Lørdag 11. juni var 8 Lions-gutter ute og ryddet strendene i Breibukta og Myggbukta.
Årets ryddejobb bestod i å rake og kjøre vekk tang fra strendene. Og heldigvis, det er minimalt med annet søppel på strendene.

Like fint som poesi

Lions Club Risør arrangerte sitt årlige Lionsleker fredag 10. juni på Sagjordet i Risør.
Glede deltakere i et strålende vær, gjorde ettermidedagen til en flott opplevelse.