Oslo/Røa | www.lions.no

Oslo/Røa

Forsiden > Oslo > Oslo/Røa

Nyheter

Stort fremmøte tross regnbyger og tordenskral på Den Eventyrlige Bogstad-dagen sist søndag!

Åpningshilsning ble først foretatt av Lions Kari Skraastad kl.12.00, men straks etter fulgte Ordfører Fabian Stang opp med positiv ord og hilsninger til frammøtet. Han både roste Bogstad Gårds fasiliteter og anlegg og hilste til Røa Lions, som den andre arrangører av Den Eventyrlige Bogstad-dagen.  Bydelsleder Elin Horn Galtung fulgte opp og kunne fastlå at 10 år det går fort det, og når atmosfæren er god blir det alltid et bra  arrangement. Skiskytterklubben TRY, og deres juniorer,  fikk overlevert en sjekk på Kr. 12.500,- noe som bidrar til å sikre rekruttering til den fascinerende idretten.

Overskrift: Den Eventyrlige Bogstad-dagen fyller 10 år 2.juni. Det skal vi markere!

Det hele begynte som et eventyr for ni år siden da fire av våre aktive damer i Lionsklubben på Røa sa til seg selv og øvrige klubbmedlemmer: Hva med Å SKAPE EN FAMILIDAG på Bogstad som det skal gå tradisjon i? Hvor store og små i alle aldre skal kunne oppleve en annerledes vårdag inne eller ute i Bogstad atmosfæren med dyr, aktiviteter, leker og oppvisninger og kunsthåndverk. Hvor det inviteres foreninger og klubber, institusjoner og næringsdrivende i Røa-Bogstad området til å presentere seg selv på sin måte. Stort tenkt den gangen, men vi er virkelig stolte av å ha fått det til i godt samarbeid Bogstad Gård.

Lions bidrar i kollen

Overskriften henviser til Norges Skiskytterforbunds (NSSF) nettsider, der undertegnede ble intervjuet i anledning salg av vårt World Cup program, som er utarbeidet i felleskap med NSSF.

Lions Førerhundskolen er verdt et besøk

5. februar fikk 14 av klubbens medlemmer gleden av å besøke denne fremragende Førehundskolen og mobilitetssenter sentralt beliggende på St. Hanshaugen i Oslo. Noen hadde vært der før, andre i klubben var der nå for første gang. Uansett besøkstaus, det er fasinerende å høre skolens leder og grunnlegger Tor Sannum fortelle om bakgrunn og fremveksten av dette hjelpemiddeltilbudet som en førerhund er og som tilfaller synshemmede i vårt rike land hvor enn de måtte bo.

Vi deltar igjen i World Cup i Skiskyting.

For fjerde år har vi mannskaper i Holmenkollen under arrangementsdagene, der vi selger egenutviklet program ilagt startlister.