Lions Club Oslo/Grefsen prioriterer blinde og svaksynte | www.lions.no

Oslo/Grefsen

Forsiden > Oslo > Oslo/Grefsen
Lions Club Oslo/Grefsen prioriterer blinde og svaksynte

Lions Club Oslo/Grefsen har sett det som viktig å støtte Lions Førerhundskole og Mobilitetssenter. På Lions Riksmøte i Oslo mottok skolen kr 20.000,- til innkjøp av ny valp, og i inneværende år vil førerhundskolen være en prioritert aktivitet.

Verdens Synsdag - 9. oktober -ble markert av førerhundskolen på Rådhusplassen i Oslo med et valpetreff 8. oktober. Det var 24 valper til stede med sine fôrverter, som etter en presentasjon la ut på treningstur i Oslo sentrum. Det var presse og ca. 40 skuelystne tilstede. I forbindelse med presentasjon av skolen ble leder Tor Sannum overrakt en sjekk på kr. 40.000,- til innkjøp av nye valper av klubbens president Jens Gran.

I tillegg vil jeg nevne at klubben i 2015 vil være med på et opplegg for trening av hunder til autistiske barn sammen med skolen.

Oslo, 12. oktober 2014
Jan Storo

Overskrift

Lions julefest 2014, for medlemmer og ledsagereTorsdag 11. desember kl. 1730 i Hareveien 10