Bokmarkedet 2018: Bekkelagshuset 20. - 24. oktober | www.lions.no

Oslo/Bekkelaget

Forsiden > Oslo > Oslo/Bekkelaget
Bokmarkedet 2018: Bekkelagshuset 20. - 24. oktober

Av entusiaster - for entusiaster!

Bokmarkedet 2018: Bekkelagshuset 20. - 24. oktober

BRUKTE KVALITETSBØKER OG MUSIKK TIL USLÅELIGE PRISER!

Lørdag 20. og søndag 21. oktober: Bekkelagshuset kl. 1000 – 1700

Mandag 22. – onsdag 24. oktober:  Bekkelagshuset kl. 1400 – 2100

Lions Club Bekkelagets tradisjonelle bokmarked 2018 arrangeres på Bekkelagshuset, fra og med lørdag 20. til og med onsdag 24. oktober. I tillegg til bruktbøker selger vi musikk – vinylplater og CD, sammen med lydbøker og videokassetter med film.

Bøker: Vi har 20 000 brukte kvalitetsbøker til salgs til priser ingen kan matche! Alle bøkene er sortert og kvalitetsvurdert – vi selger bare kvalitetsbøker. Alle bøkene er kategorisert, vi har kategorier med samleobjekter, gavebøker, historie/krigshistorie, mat og drikke, krim, tysk/engelsk/franske bøker, biografier, humor, samfunn, romaner osv. osv., og ikke å forglemme stor avdeling for barnebøker.

Posesalg: Pocketbøker: alle dager. Fyll en bærepose med de bøkene du ønsker og betal kr. 250 for hver pose!

Alle bøker: onsdag 24. oktober, full bærepose for kr. 250!

Store muligheter for å gjøre gode funn i alle kategoriene, du er uansett garantert bruktbøker av høy kvalitet!

Musikk: Vi har egen musikkavdeling med avdeling for vinyl og CD som også er sortert og kategorisert. Uslåelige priser og muligheter for å gjøre et kupp!

Hvor: Du finner oss på Bekkelagshuset, ta trikken linje 18 eller 19 til Sportsplassen som ligger vegg-i-vegg med Bekkelagshuset.

Adressen til Bekkelagshuset er Kongsveien 50, men vær oppmerksom på at adkomst med bil foretas fra Ekebergveien: fra Ekebergveien ta av vestover på Sandstuveien eller Erlandstuveien til Jomfubråtveien/Jomfrustien hvor det er parkering ved Bekkelagshuset.

Gi bort bøker: Hvis du har bøker du ønsker å gi bort, ta kontakt med Olav på telefon 415 62 616. Vi henter bøker etter avtale, eller avtaler levering av bøkene direkte på vårt lager.

Vi garanterer at hele overskuddet fra bokmarkedet går uavkortet til personer eller organisasjoner som har behov for støtte, lokalt og internasjonalt!

Vi tar gjerne mot brukte bøker, tegneserier, noter, musikk (grammofonplater og CD) samt film (DVD), men ikke under bokmarkedet. Ta kontakt med Olav Øyri, tlf. 415 62 616 eller e-post olav.oyri@vikenfiber.no for å avtale levering eller henting.