BEKKELAGSHUSET 21. - 25. OKTOBER 2017 | www.lions.no

Forsiden > Oslo > Oslo/Bekkelaget

BEKKELAGSHUSET 21. - 25. OKTOBER 2017

STORT BOKMARKED I BEKKELAGSHUSET 21.TIL 25 OKTOBER 2017

25% FLERE BØKER ENN SIST ÅR! SAMLEOBJEKTER - MUSIKK - GODT UTVALG AV CD OG GRAMOFONPLATER!!

Lørdag 21 og søndag 22 oktober: kl. 1000 - 1700

Mandag 23, tirsdag 24 og onsdag 25 oktober: kl. 1400 - 2100

Lions Club Bekkelagets tradisjonelle bokmarked 2017 arrangeres i Bekkelagshuset fra og med lørdag 21. oktober til og med onsdag 25. oktober.

Bøker: Vi har 20 000 brukte kvalitetsbøker som selges til priser ingen kan matche! Alle bøkene er kvalitetsvurdert og kategorisert – vi selger bare kvalitetsbøker. Vi har kategorier for  samleobjekter, gavebøker, historie/krigshistorie, mat og drikke, krim, tysk/engelsk/franske bøker, biografier, humor, samfunn, lyrikk, romaner osv. osv., og ikke å forglemme egen avdeling for barnebøker.

Siste dag, onsdag 25. oktober arrangerer vi stort posesalg – fyll en stor bærepose med de bøkene du ønsker og betal kr. 250 for hver pose!

Store muligheter for å gjøre gode funn i alle kategoriene, du er uansett garantert bøker av høy kvalitet!

Musikk: Vi har egen musikkavdeling med avdeling for vinyl og CD som også er sortert og kategorisert. Uslåelige priser og muligheter for å gjøre et kupp!

Lydbøker og film: En del DVD

Kafeteria – vi serverer kaffe nystekte vafler med jordbærsyltetøy og rømme, og mulighet for å sette seg ned et øyeblikk og slappe av.

Hvor: Du finner oss på Bekkelagshuset, ta trikken linje 18 eller 19 til Sportsplassen holdeplass.

Adressen til Bekkelagshuset er Jomfrustien 1, adkomst med bil er fra Ekebergveien: fra Ekebergveien ta av vestover på Sandstuveien eller Erlandstuveien til Jomfubråtveien/Jomfrustien hvor det er parkering ved Bekkelagshuset.

Hele overskuddet fra bokmarkedet går uavkortet til humanitært arbeid, lokalt og internasjonalt.

Gi bort bøker:

Hvis du har bøker du ønsker å gi bort, ta kontakt med Olav på telefon 415 62 616. Vi henter bøker etter avtale, eller avtaler levering av bøkene direkte på vårt lager.

Innlevering av bøker under bokmarkedet: Vi har dessverre ikke kapasitet til å hente bøker undre bokmarkedet, men tar mot bøker levert direkte på Bekkelagshuset.