Lions Club Bekkelagets bokmarked 2015 | www.lions.no

Oslo/Bekkelaget

Forsiden > Oslo > Oslo/Bekkelaget
Lions Club Bekkelagets bokmarked 2015

Av entusiaster - for entusiaster!

Lions Club Bekkelagets bokmarked 2015

Stort bokmarked i Bekkelagshuset – brukte kvalitetsbøker og musikk til uslåelige priser!

Lørdag 24. og søndag 25. oktober: Bekkelagshuset kl. 1000 – 1700

Mandag 26. – onsdag 28. oktober:  Bekkelagshuset kl. 1400 – 2100

Lions Club Bekkelagets tradisjonelle bokmarked 2015 arrangeres på Bekkelagshuset, fra lørdag 24. til onsdag 28. oktober. I tillegg til bruktbøker selger vi musikk – vinylplater og CD, sammen med lydbøker og videokassetter med film.

Bøker: Vi har 20 000 brukte kvalitetsbøker til salgs til priser ingen kan matche! Alle bøkene er sortert og kvalitetsvurdert – vi selger bare kvalitetsbøker. Alle bøkene er kategorisert, vi har kategorier med samleobjekter, gavebøker, historie/krigshistorie, mat og drikke, krim, tysk/engelsk/franske bøker, biografier, humor, samfunn, romaner osv. osv., og ikke å forglemme egen avdeling for barnebøker.

Siste dagen, onsdag 28. oktober arrangerer vi posesalg – fyll en bærepose med de bøkene du ønsker og betal kr. 250 for hver pose!

Store muligheter for å gjøre gode funn i alle kategoriene, du er uansett garantert bruktbøker av høy kvalitet!

Musikk: Vi har egen musikkavdeling med avdeling for vinyl og CD som også er sortert og kategorisert. Uslåelige priser og muligheter for å gjøre et kupp!

Kafeteria – vi serverer kaffe nystekte vafler med jordbærsyltetøy og rømme, og mulighet for å sette seg ned et øyeblikk og slappe av.

Hvor: Du finner oss på Bekkelagshuset, ta trikken linje 18 eller 19 til Sportsplassen som ligger vegg-i-vegg med Bekkelagshuset.

Adressen til Bekkelagshuset er Kongsveien 50, men vær oppmerksom på at adkomst med bil foretas fra Ekebergveien: fra Ekebergveien ta av vestover på Sandstuveien eller Erlandstuveien til Jomfubråtveien/Jomfrustien hvor det er parkering ved Bekkelagshuset.

Gi bort bøker: Hvis du har bøker du ønsker å gi bort, ta kontakt med Olav på telefon 415 62 616. Vi henter bøker etter avtale, eller avtaler levering av bøkene direkte på vårt lager.

Vi garanterer at hele overskuddet fra bokmarkedet går uavkortet til humanitært arbeid, lokalt og internasjonalt!