Notodden | www.lions.no

Mandag 18.9.17 - Kl.1830

Lionsmøte september 2017

Sakspapirer-guvernoerraadsmoete-26.mai-2017_large

Lions møtene er i gang. Referat kommer

Presidentenes sommer hilsen

Kjære Lions- venner!

Hei alle sammen, en hyggelig sommer står for døren og du har sikkert planer sammen med din familie og venner. Vi ønsker dere en riktig fin og velfortjent sommertid – og la meg tillegge, vi gleder oss til å se dere alle sammen igjen i det nye lions året. PS! Om du treffer en som kunne tenke seg å bli medlem tar vi ham gledelig imot.

somm

Lions Norges Ungdomspris 2017 tildeles Notodden Videregående skole

FB_IMG_1495813170790

Stolte jenter mottar prisen på 50.000,-kr, diplom og krystallen

Skaldyrsaften i Lions Club Notodden 101014

Artikkelbilde1

På fredagen 10/10 ble det holdt den årlige skaldyrsaften på Victoria i regi av Lions Club Notodden. Dette ble en veldig velbesøkt kveld med prominente gjester.

Children Burn Care Foundation

De to Lionsklubbene i Notodden har etablert sitt eget internasjonale prosjekt i Etiopia. Vi har oppdaget hvor lite det trenges for å hjelpe brannskadde barn der nede. Redde disse middelløse barn til et helt nytt liv, redde dem fra et liv i sult, isolasjon og tiggeri.

Noe helt annet enn en sydentur

Natt til lørdag 15. februar satte tre spente personer kursen mot Addis Abeba og sykehuset for brannskadde barn.

Vi kan hjelpe!

Lionsklubbene på Notodden inviterte til temakveld.

Tilhørerene fikk med seg en sterk og tankevekkende opplevelse etter å ha hørt brannskadde Hans Petter Schjelderup.

Hans Petter Schjelderup fra Harstad fikk en strømskade med 25.000 volt gjennom kroppen i en arbeidsulykke i 2005. Han ble sterkt brannskadd, men fikk livsnødvendig behandling og hjelp på Haukeland Universitetssykehus av lege Einar Eriksen med team. Begge har en link til Etiopia den første som brannskadd, den andre som spesialist på brannskader. Sammen startet de Children’s Burn Care Foundation i 2007.