Velfortjent heder på årets Riksmøte til to iherdige Lions-damer | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid

Notodden/Telerosa

Forsiden > Telemark > Notodden/Telerosa
Velfortjent heder på årets Riksmøte til to iherdige Lions-damer

To overraskende damer og DG på RM, f.v. Solbjørg Kolsrud, DG Yngve Lindgaard-Berntsen og Marit Odden. Foto: Ina S. Voreland

Velfortjent heder på årets Riksmøte til to iherdige Lions-damer

Under banketten på Lions Riksmøte i Sarpsborg lørdag 28. mai, fikk to av distriktets ivrigste Lions-damer tildelt hver sin pris:
Marit Odden fra LC Drangedal ble tildelt distriktets Ildsjel-pris, og Solbjørg Kolsrud fra LC Notodden/Telerosa ble tildelt Lions-krystallen. 

Marit Odden har i en årrekke brukt sin ferie til å være kokk og "husmor" på leirene for gatebarna fra Peeteli. Så langt er det blitt 4 leirer, den 5. nå i sommer.

Marit har også vært med på Juleflyet til Tallin 5 ganger tidligere, årets tur blir den 6. på rad!
Og en superselger av matbonger til Juleflyet, hun solgte ca 120 – bare på Lionskonferansen i Tønsberg, totalt har Marit solgt matbonger for over kr. 91.000!
Hun er aldri vanskelig å be om noe, er et typisk ja-menneske. Så sant Marit er på beina, stiller hun opp.

Gratulerer Marit, dette var vel fortjent!

Solbjørg Kolsrud er og har vært veldig aktiv i Lions lenge, og hun var soneleder allerede i 2006-2008, DG i 2008-2009, IPDG 2009-2010
Hun startet første kvinnekonferansen i Lions-regi i Bø, 20. - 21. september 2008, og har siden vært med å arrangere konferansene fram til 2015.

Solbjørg har bekledd de fleste verv i distrikt, og sitter nå som Multiple District GMT Family & Women’s Specialist og har vel gjort det i et par år.

Gratulerer, en meget velfortjent Lions-krystall til Solbjørg.