WALK AND RUN NOTODDEN 01.06.2015 | www.lions.no

Notodden/Telerosa

Forsiden > Telemark > Notodden/Telerosa

WALK AND RUN NOTODDEN 01.06.2015

Walk and run er et tiltak for å skaffe penger til operasjoner for barn som har blitt brannskadde i Etiopia.

Fra 2015 til 2018 har hjelp til brannskadde barn blitt et Lions IR distrikts prosjekt det betyr at

kr. 100,00 fra vert medlem i distriktet går til dette formålet. Det blir ca. kr. 600.000,00 til sammen over 3 år som redder ca. 100 brannskadde barn i Etiopia.

Arrangementet i går var meget vellykket det var mange lag, foreninger og enkeltpersoner som møtte opp for å støtte og det ble samlet et kom inn ca. kr. 155.000,00 i dag veldig bra.

To av hovedpersonen i Childrens burn care er:

1

Hans Petter Schjelderup (som selv ble brannskadd og bestemte seg for å hjelpe andre) og Einar Eriksen (som er plastisk kirurg opererer barna på sykehuset i Etiopia).

w27

Ingrid Gurine Strand  Lions Notodden Telerosa (som også er brannskadd) er pådriveren fra Notodden.

3

Christer Dubrefjord som her blir intervjuet jobber som lege ved Notodden sykehus, han skal reise til sykehuset i Etiopia og jobbe der  ½ år for å operere barn som har blitt brannskadd.

Jens Marius Hammer var konferansier for dagen.

4

Øyvind Rose som er Lions IRC for hele distiktet hadde tatt turen til Notodden fra Arendal for å støtte prosjektet.

Viljen til å gi penger i Notodden er stor mange har engasjert seg.

5

Notodden videregående skole representert ved Edel Farstad og Ellen Kittilsen Gjersvik som samlet inn Kr. 200.00,00 og Rotary klubb Notodden representert ved fysioterapeut Signe Hordvei.
Alle 3 har vert og besøkt sykehuset i Etiopia og det gjorde et enormt inntrykk.

6

Notodden Fotball klubb overrakte en sjekk på kr. 10.000,00

7

Det ble også gitt en sjekk på kr. 6.500,00 fra Voksenopplæringen.  Det Etiopiske miljø på Notodden bidro til å lage mat som takk for at en slektning til en av de ble operert med penger donert fra Childeren burn care prosjektet.

8

Bø bandet Byting underholdt fra scenen.

Radio Telemark stod for lyden til arrangementet ved Frode Stian Andersen.

Noen koste seg og danset.

9

Notodden folket løp for å samle penger her går startskuddet !

10

11