Solbjørg Kolsrud Lions klubb Notodden Telerosa ble tildelt Melvin Jones Fellowships utmerkelsen 03.12.2014 | www.lions.no

Notodden/Telerosa

Forsiden > Telemark > Notodden/Telerosa

Solbjørg Kolsrud ble tildelt utmerkelsen Melvin Jones Fellowship.

Solbjørg M (1)

På Telerosa,s julemøte ble en meget overrasket og rørt Solbjørg tildelt Melvin Jones utmerkelsen. Det er en velfortjent utmerkelse hun har hatt en rekke verv i Lions gjennom årene bl.a. visepresident, president, soneleder og distriksguvenør, startet opp kvinnekonferansen og var med å starte kvinner i Lions.

Hun har også bidratt med å skaffe flere nye medlemmer til klubben noe som er viktig og hun er en av de som bidrar mye i klubbens daglige gjøremål. Hun har også designet ringen som har blitt kjøpt av mange av medlemmene.

Vi i Telerosa er veldig stolte over å ha Solbjørg som vårt medlem.

Utmerkelsen ble overlevert av presidenten i Lions Telerosa Ingrid Gurine Strand

Melvin (1)