Livsglede for eldre – Lions Club Moss | www.lions.no

Moss

Forsiden > Østfold > Moss
Livsglede for eldre – Lions Club Moss

Det var et meget flott arrangement i Rundhuset i Moss 28. mai med mange fornøyde gjester.

Livsglede for eldre – Lions Club Moss

Et samarbeid med Malakoff vg skole og Lions Club Moss. Se flere bilder fra arrangementet.

2015-05-28_LC_Moss_2

Elever og lærere ved Malakoff vg. skole hadde lagt ned mye arbeid for å få dette til. For dem er dette årets høydepunkt.

2015-05-28_LC_Moss_3

Bjørn G. Morch-Olsen i LC Moss hadde laget ferdig et variert sanghefte til allsang. Han og musikerne fikk til en flott stemning.

2015-05-28_LC_Moss_4

Det var også et morsomt innslag med barn fra en barnehage. De underholdt med flere sanger.

Det var flere fine tilbakemeldinger og tale fra de eldre om at dette var et veldig bra arrangement med variert program.

Uten den økonomiske støtten fra Lions, så hadde ikke et så stort arrangement som dette latt seg gjennomføre.