Hæla i taket på dansefest - Lionsklubbene i Mossedistriktet | www.lions.no

Moss

Forsiden > Østfold > Moss
Hæla i taket på dansefest - Lionsklubbene i Mossedistriktet

Topp stemning: Eirin (til v.) og Mie var blant dem som fikk svingt seg med ordførerne fra Rygge og Moss, Inger Lise Skartlien og Tage Pettersen. Foto: Geir Hansen

Hæla i taket på dansefest - Lionsklubbene i Mossedistriktet

Det var mange som fikk god bruk for danseskoene da Lions-klubbene arrangerte fest for funksjonshemmede på søndag 22. mars 2015

Er dere klare for fest! ropte Torgeir Hansen i Torgeir & Kjendisene fra scenen i Samfunnsalen.

– Ja! lød det unisont fra salen.

Og gjestene lot ikke vente på seg da Torgeir og Kjendisene spilte opp til dans. Dansegulvet var smekkfullt og stemningen var på topp allerede fra første låt.

For tredje gang arrangerte de til sammen fem Lions-klubbene i Våler, Råde, Rygge og Moss fest for

funksjonshemmede på søndag. 150 var påmeldte, og det kom så mange at arrangørene måtte bære inn ekstra bord og stoler i Samfunnsalen. Inkludert cirka tretti medhjelpere var det til sammen det cirka 180 stykker.

– Det er tredje gang vi gjør dette, og det blir ikke siste gang, sa Svein Lie fra Lions.

Dans

For å arrangere festen har det gått med 300 dugnadstimer. 600 snitter var smurt og 800 pølser varmet opp. Tradisjonen tro spilte Torgeir & kjendisene opp til dans, og det ble blant annet servert pølse i vaffel.

– Vi har gledet oss. Dette er årets høydepunkt. Ekte glede, sa Torgeir Hansen.

2015-03-27_HC-fest_Moss_2

Blant dem som fikk svingt seg, var ordførerne fra Moss, Rygge og Råde. Inger Lise Skartlien fra Rygge gledet seg til å danse:

– Jeg har tatt på flate sko og regner med at det blir fart og spenning, sa ryggeordføreren, som har deltatt på flere Lions-fester.

– Det er alltid veldig bra stemning, sa hun.

Bra fest

– Dette begynner å bli en fin tradisjon. Inger Lise Skartlien gikk på krykker i fjor så hun er veldig klar for dansegulvet i år, sa Tage Pettersen da han ønsket velkommen. Mosseordføreren fikk selv god bruk for danseskoene.

– Veldig bra fest! sa Eirin og Mie, som var blant dem som fikk seg en dans med ordførerne.

SE ARTIKKEL I MOSS AVIS HER         SE BILDEGALLERI FRA FESTEN HER