Vellykket Kick-Off møte Lions Røde Fjær i Moss 28. januar | www.lions.no

Moss

Forsiden > Østfold > Moss
Vellykket Kick-Off møte Lions Røde Fjær i Moss 28. januar

Medlemmer med familier i sone 3 og sone 5 med flere fikk en flott opplevelse og inspirasjon til Lions Røde Fjær aksjonen neste uke. Stormøtet ble arrangert i Moss samfunnshus onsdag 28, januar,

En spesiell takk til soneleder Svein J. Lie i sone 3 som ledet arrangementet og som oppfordret oss ellers stille Lions til å gi applaus til de mange som hver hadde innlegg. Og det gjorde vi....

2015-01-28_Roar_Eng

Leder for LRF i distriktet Roar Eng, LC Skiptvet, har forberedt aksjonen i ett og et halvt år. Han takket alle i sonene for godt teamarbeid og ønsker medlemmer og andre bøssebærere til lykke med aksjonen..

Tore Lynau nestleder i prosjektgruppen for Lions Røde Fjær fortale om viktigheten av aksjonen og om formålet om å styrke Lionsprosjektet «Mitt valg» i barnehager og skoler over hele landet.

2015-01-28_Ordfører_Moss

Ordfører Tage Pettersen hadde en innlegg der han priset frivilligheten i Moss. Han stiller som bøssebærer på søndag.

2014-05-27_Lill_Alver

Distriktguvernør for vår distrikt takket alle for en god forberedelse og at målet på kr. 5. mill. i innsamlede midler "greier vi"

2015-01-28_Cato_bilde

Cato Zahl Pedersen som er abassadør for Lions Røde Fjær holdt et engasjerende foredrag om det å ta de riktige valg. Alle trodde han hans tur til Sydpolen, var «Impossible» for en person uten armer. Men han sa «I’m possible» og beviste for all verden at det var mulig. Se videoen med Cato i annen artikkel på Nyhetslista.

Medarrangør soneleder sone 5 Trygve Elmenhorst avrundet kvelden med en ønske om en god Lions Røde Fjær aksjon, samtidig som vi fikk presentert noen gitarstykker på klassisk gitar.

2015-01-28_Kick_off_LRF_Moss

Takk til sone 3 og 5 at vi fikk delta og foe en flott ambassadør vi har i Cato. — med blant andre Helle Fauerskov Soos og Hilde Fredriksen fra sone 2