Heftig danseparty i Moss | www.lions.no

Moss

Forsiden > Østfold > Moss
Heftig danseparty i Moss

ER MED: Det var høy stemning i Samfunnssalen i Moss (Foto: Nicklas Knudsen)

Heftig danseparty i Moss

Med 200 påmeldte, fire ordførere, pølse i vaffel og Torgeir og kjendisene på scenen, kunne det nesten ikke gå galt da Lions-klubbene i Moss, Rygge, Råde og Våler inviterte folk med funksjonshemning til fest i Samfunnssalen i Moss søndag 30. mars 2014.

Stemningen var da også upåklagelig, og det fra første dansetrinn. Det var nemlig ikke nødvendig med mange oppfordringer før dansegulvet var fylt opp.

2014-03-30_Danseparty_Moss_full_fart

I fjor ble et lignende arrangement i Nøkkelandshallen en suksess. Med søndagens party, er det neppe tvil om at Lions også neste år vil gi funksjonshemmede denne muligheten til å glede seg selv og treffe andre.

2014-03-30_Danseparty_Moss_danseband

Torgeir & Kjendisene i farta

2014-03-30_Danseparty_Moss_2

Det var ikke bare Torgeir & Kjendisene som underholdt

Mange mennesker med funksjonshemming har vanskelig for å komme seg ut, ha det moro og møte andre mennesker.

Kan bli en tradis

2014-03-30_Danseparty_Moss_Soneleder

Svein Erik Brockmann Myrseth - en engasjert soneleder

– Musikk, sang og glede i hverdagen er viktig for alle, sier Svein Erik Brockmann Myrseth. Han er president i Lions Club i Råde samt leder i sone 3 som består av Lions i kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler. Se video og hans innlegg ved å klikke på video i Moss avis.

På søndagens arrangement var Brockmann Myrseth selve krumtappen for at det hele gikk som det skulle. Med seg på arrangørsiden hadde Lions også Tempo If.
– Jeg tror det er viktig at folk kan gjøre noe mer enn bare å sitte ved et bord å spise. Aktivitet er viktig, og da er dans veldig bra, mente Brockmann Myrseth som på bakgrunn av suksessen i fjor og i år, nå kunne love at det blir fest neste år også.
– Og da kommer dette til å bli en tradisjon.