Moss | www.lions.no

Moss

Forsiden > Østfold > Moss

Garanterer julestemning på julegateåpning

– Du kan gå på skøyter, spise, drikke, gjøre unna julahandelen og få med deg tenningen av julegranen. Dette blir en hel dag med moro for både store og små, sier Kristin Utakleiv, daglig leder for Moss i Sentrum. Det er Lions Moss som arrangerer nissetoget, slik de har gjort i hele 53. år. De vil også selge juleposene sine til inntekt for veldedighet.

Velkommen til nissetog og tenning av lysene på byens julegran

Første søndag i advent - 3. desember - er det 53. gang Lions Club Moss arrangerer nissetog i Moss sentrum

Lions Club Moss - Julerebus 2017

Send riktig løsning til:

Lions Club Moss
v. Wiggo Nystuen
Fr. Nansensgt. 26
1532 MOSS

Svarfrist 4. desember 2017

Premier 30 stk. skrapelodd fra humanitære organisasjoner
1. premie 10 stk. lodd, 2. – 5. premie 5 stk. lodd

På sykkel for glemte barn - Lions Club Moss

Byavisa i Moss skriver her om formålet med sykkelturen til DG Knut-Olav Gaaseby "De glemte barna". Møtet med Lions i Moss skjedde på ettermiddagen fredag 16. juni.

Feiret med kakeutdeling - Lionsklubbene i Mosseregionen

Byavisa i Moss har skrevet om den store kakeutdelingen Lions-klubbene Moss, Moss Øst, Våler, Rygge og Råde gjennomførte til lokale eldresentre  i forbindelse på Lions 100-års dag 7. juni 2017.

Heder til 3 medlemmer i Lions Club Moss

Lions Club Moss hedret 3 medlemmer med hver sin Melvin Jones i forbindelse med klubbens 55 års jubileum. "Melvin Jones Fellowship award" (MJF) er den høyeste æresbevisning en Lions-klubb kan tildele personer som har vist stor innsats for humanitært arbeid.

Julerebus 2016

Årets julerebus for Lions Club Moss, se vedlegg.Løsning:   "Med nissetog til kirken for å tenne juletreet"  Vinnere er: Irene Jansen - 1516 Moss Vilma F. Ryeng - 0658 Oslo Gerd Knedal - 1598 Moss Linn Fjeld - 1597 MossAstrid Amlo - 1525 Moss

Stor stemning da julegrana ble tent ved Moss kirke

Lions nissetog i Moss ble gjennomført med mange tusen tilskuere. Toget var ekstra langt i år og ble avsluttet med tale av president Jørn Injar Lions Club Moss og ordfører Tage Pettersen. Etterpå var det sang og dans rundt juletreet.

Velkommen til julegateåpning i Moss søndag 27. november

Julegateåpningen i Moss har blitt en tradisjon for mange og Lions Moss har i 52 år arrangert nissetoget i Moss.

Nissetoget starter fra Verket kl. 16.30 og går følgende rute:

Verket - Storebro - Kongens gt. - Dronningens gt. - Kirkegt.

Lions dro til - Lionsklubbene i Mossedistriktet

Et unikt samarbeid mellom blinde, svaksynte og narkomane under rehabilitering ved Tyrilikollektivet, førte ved hjelp av Lionsklubbene i Mossedistriktet, til en svært vellykket helg på Viken Hotell på Dillingøy.

Nissene toget gjennom byen - Lions Club Moss

Nisser, traktorer, godteposer, korpsmusikk og pølse i vaffel. Kan det bli mer førjulsstemning i Moss? Det er fortsatt hyggelig i Moss 1. søndag i advent sier primus motor Svein Lie i LC Moss.

Livsglede for eldre – Lions Club Moss

Et samarbeid med Malakoff vg skole og Lions Club Moss. Se flere bilder fra arrangementet.

Hæla i taket på dansefest - Lionsklubbene i Mossedistriktet

Det var mange som fikk god bruk for danseskoene da Lions-klubbene arrangerte fest for funksjonshemmede på søndag 22. mars 2015

Vellykket Kick-Off møte Lions Røde Fjær i Moss 28. januar

Medlemmer med familier i sone 3 og sone 5 med flere fikk en flott opplevelse og inspirasjon til Lions Røde Fjær aksjonen neste uke. Stormøtet ble arrangert i Moss samfunnshus onsdag 28, januar,

Invitasjon til stormøte Lions Røde Fjær i Moss onsdag 28. januar kl. 19.00

Soneleder i sone 3 Svein J. Lie ønsker her bøssebærere og lionsmedlemmer med familier i sone 3 og sone 5 velkommen til stormøte om LRF-aksjonen. Sted: Samfunnssalen ved Moss Rådhus. Tid: Onsdag 28. januar  kl. 19.00 - 20.30. Forhåndspåmelding skjer til LRF-kontaktene i klubbene.

Lions Club Moss - Julerebus 2014

Vinnerne av årets julerebus: Nora Enderød, Jan Erik Jansen, Irene Jansen, Gunnhild Surlandsen, Randi Nisja, Ellen Torgersen, Bente Fjerbæk, Astrid Poulsen og Marit Kolbjørnsen.

Lions nissetog i Moss feiret 50 år - Lions Club Moss

Nisseluer, nisseposer og nissedrakter. Folk sto som sild i tønne langs veien og ventet på Lions nissetoget, som i år feiret 50 år. LC Moss solgte 2000 juleposer.

Fargerik og festlig utveksling i Distriktet – Lionsklubbene i Mosseregion

Under mottoet Imagine Peace har Lions klubbene i distriktet gjennomført en sommercamp for ungdommer fra 22 land. Oppholdet varte i 3 uker hvorav en uke var utplassering hos vertsfamilier i distriktet. Klubbene i vår sone  arrangerte en flott kanotur for ungdommen på Vansjø.

Heftig danseparty i Moss

Med 200 påmeldte, fire ordførere, pølse i vaffel og Torgeir og kjendisene på scenen, kunne det nesten ikke gå galt da Lions-klubbene i Moss, Rygge, Råde og Våler inviterte folk med funksjonshemning til fest i Samfunnssalen i Moss søndag 30. mars 2014.

Fest for funksjonshemmede i Moss

Ordførerne fikk svingt seg på fest sammen med funksjonshemmede i Moss søndag kveld 5. mai. Lonsklubbene i Moss, Moss Øst, Rygge, Råde og Våler samarbeidet om arrangementet.