Moss | www.lions.no

Moss

Forsiden > Østfold > Moss

På sykkel for glemte barn - Lions Club Moss

Byavisa i Moss skriver her om formålet med sykkelturen til DG Knut-Olav Gaaseby "De glemte barna". Møtet med Lions i Moss skjedde på ettermiddagen fredag 16. juni.

Feiret med kakeutdeling - Lionsklubbene i Mosseregionen

Byavisa i Moss har skrevet om den store kakeutdelingen Lions-klubbene Moss, Moss Øst, Våler, Rygge og Råde gjennomførte til lokale eldresentre  i forbindelse på Lions 100-års dag 7. juni 2017.

Heder til 3 medlemmer i Lions Club Moss

Lions Club Moss hedret 3 medlemmer med hver sin Melvin Jones i forbindelse med klubbens 55 års jubileum. "Melvin Jones Fellowship award" (MJF) er den høyeste æresbevisning en Lions-klubb kan tildele personer som har vist stor innsats for humanitært arbeid.

Julerebus 2016

Årets julerebus for Lions Club Moss, se vedlegg.Løsning:   "Med nissetog til kirken for å tenne juletreet"  Vinnere er: Irene Jansen - 1516 Moss Vilma F. Ryeng - 0658 Oslo Gerd Knedal - 1598 Moss Linn Fjeld - 1597 MossAstrid Amlo - 1525 Moss

Stor stemning da julegrana ble tent ved Moss kirke

Lions nissetog i Moss ble gjennomført med mange tusen tilskuere. Toget var ekstra langt i år og ble avsluttet med tale av president Jørn Injar Lions Club Moss og ordfører Tage Pettersen. Etterpå var det sang og dans rundt juletreet.

Velkommen til julegateåpning i Moss søndag 27. november

Julegateåpningen i Moss har blitt en tradisjon for mange og Lions Moss har i 52 år arrangert nissetoget i Moss.

Nissetoget starter fra Verket kl. 16.30 og går følgende rute:

Verket - Storebro - Kongens gt. - Dronningens gt. - Kirkegt.

Lions dro til - Lionsklubbene i Mossedistriktet

Et unikt samarbeid mellom blinde, svaksynte og narkomane under rehabilitering ved Tyrilikollektivet, førte ved hjelp av Lionsklubbene i Mossedistriktet, til en svært vellykket helg på Viken Hotell på Dillingøy.

Nissene toget gjennom byen - Lions Club Moss

Nisser, traktorer, godteposer, korpsmusikk og pølse i vaffel. Kan det bli mer førjulsstemning i Moss? Det er fortsatt hyggelig i Moss 1. søndag i advent sier primus motor Svein Lie i LC Moss.

Livsglede for eldre – Lions Club Moss

Et samarbeid med Malakoff vg skole og Lions Club Moss. Se flere bilder fra arrangementet.

Hæla i taket på dansefest - Lionsklubbene i Mossedistriktet

Det var mange som fikk god bruk for danseskoene da Lions-klubbene arrangerte fest for funksjonshemmede på søndag 22. mars 2015

Vellykket Kick-Off møte Lions Røde Fjær i Moss 28. januar

Medlemmer med familier i sone 3 og sone 5 med flere fikk en flott opplevelse og inspirasjon til Lions Røde Fjær aksjonen neste uke. Stormøtet ble arrangert i Moss samfunnshus onsdag 28, januar,

Invitasjon til stormøte Lions Røde Fjær i Moss onsdag 28. januar kl. 19.00

Soneleder i sone 3 Svein J. Lie ønsker her bøssebærere og lionsmedlemmer med familier i sone 3 og sone 5 velkommen til stormøte om LRF-aksjonen. Sted: Samfunnssalen ved Moss Rådhus. Tid: Onsdag 28. januar  kl. 19.00 - 20.30. Forhåndspåmelding skjer til LRF-kontaktene i klubbene.

Lions Club Moss - Julerebus 2014

Vinnerne av årets julerebus: Nora Enderød, Jan Erik Jansen, Irene Jansen, Gunnhild Surlandsen, Randi Nisja, Ellen Torgersen, Bente Fjerbæk, Astrid Poulsen og Marit Kolbjørnsen.

Lions nissetog i Moss feiret 50 år - Lions Club Moss

Nisseluer, nisseposer og nissedrakter. Folk sto som sild i tønne langs veien og ventet på Lions nissetoget, som i år feiret 50 år. LC Moss solgte 2000 juleposer.

Fargerik og festlig utveksling i Distriktet – Lionsklubbene i Mosseregion

Under mottoet Imagine Peace har Lions klubbene i distriktet gjennomført en sommercamp for ungdommer fra 22 land. Oppholdet varte i 3 uker hvorav en uke var utplassering hos vertsfamilier i distriktet. Klubbene i vår sone  arrangerte en flott kanotur for ungdommen på Vansjø.

Heftig danseparty i Moss

Med 200 påmeldte, fire ordførere, pølse i vaffel og Torgeir og kjendisene på scenen, kunne det nesten ikke gå galt da Lions-klubbene i Moss, Rygge, Råde og Våler inviterte folk med funksjonshemning til fest i Samfunnssalen i Moss søndag 30. mars 2014.

Fest for funksjonshemmede i Moss

Ordførerne fikk svingt seg på fest sammen med funksjonshemmede i Moss søndag kveld 5. mai. Lonsklubbene i Moss, Moss Øst, Rygge, Råde og Våler samarbeidet om arrangementet.