Ny samarbeidspartner for Andeløpet! | www.lions.no

Malvik

Ny samarbeidspartner for Andeløpet!

Foto: Lions Club Malvik.

Fra venstre; Ole Erik Engan (LCM), Jan Halvor Lyshaug (Styreleder i Malvik Turn og RG), Per Inge Ulvang (Leder av Andeløpet LCM) og Halvard Dahle (Fung. President LCM).

Ny samarbeidspartner for Andeløpet!

Avtale om Lions Andeløp 2016 er inngått mellom Lions Club Malvik/ Lions Club Malvik Saxedatter og Malvik Turn og RG.

Det er en stor glede for Lions Club Malvik og Lions Club Malvik Saxedatter å kunne meddele at det er inngått samarbeid med Malvik Turn og RG om å arrangere det tradisjonelle andeløpet i 2018. Avtalen er inngått med et perspektiv på 5 år.

I valg av ny samarbeidspartnere har vi lagt vekt på det gode arbeidet Malvik Turn og RG gjør for barn og unge i Malvik kommune. Det er også av stor betydning at Malvik Turn og RG har den nødvendige organisasjonen og kompetansen for å kunne delta i gjennomføringen av et slikt arrangement.

Andeløpet arrangeres i og rundt elva Homla i Hommelvik og årets arrangement vil avvikles søndag 23. september. Det vil bli satt ut 1500 ender med salg av tilsvarende antall lodd. Premiene blir som før med en hovedpremie på kr. 20 000,- til den heldige som har nummeret på den raskeste anda.