Levanger | www.lions.no

Levanger

Forsiden > Nord-Trøndelag > Levanger

Tulipanaksjonen ble vellykket!

Det ble levert hele 6000 tulipaner på lørdag.

Lions støttet Yrkesskole i Kenya.

Et medlem i LC Levanger ble i 2016 kontaktet av Sana stiftelsen om etablering av yrkesskole ved ARO-sentret i Kenya. Stiftelsen SANA er en ideell, humanitær, politisk og religiøst nøytral stiftelse med fokus på mellommenneskelige verdier.

Levanger Skeyna har flotte gevinster i lotteriet

Her var det mange flotte gevinster, blant annet har Irene Kristensen gitt maleriet "Lofotsommer" som står til høyre på bildet.

En takk fra Lions Club Levanger til deg som kjøper våre populære sandsekker

Lions Club Levanger er aktiv på mange måter for å skaffe penger til vårt humanitære arbeid. Salg av strøsand er en aktivitet som vi holder på med hvert år.

Tildelinger på julemøtet

På desembermøtet ble det utmerkelse for antall år de hadde vært medlemmer i Lions.

30 sammenhengende år med suksessarrangement

Stolte Lionsmedlemmer

Det må være lov til å slå seg litt på brystet og være stolte over vellykkede arrangementer.

Lionslekene feiret sitt 30 års jubileum nå i 2018

Det er lionsmedlemmer i klubbene Inderøy, Verdal og Levanger som arrangerer høstlekene for funksjonshemmede. Det var 75 påmeldte. Røde Kors deltok også.

Sonemøte i sone 10

Spennende møte med distriktsguvernør Inger Petrine Valseth på sonemøtet som ble avholdt på Jægtvolden Fjordhotell Inderøy 19.9.2018.

Lionsgave til Sjøbua Solhaug i Levanger

På oktobermøtet var vi invitert til å se på den flotte Sjøbua Solhaug, som nettopp var tatt i bruk

Tulipanaksjonen ga bra resultat i Levanger

Klubbene i Levanger leverte ut ca  6000 tulipaner i årets aksjon. Alle som ga minst 100 kroner, fikk en bukett tulipaner som takk.

Flatbrødsalget gikk godt på Marsimartnan!

Som vanlig var både dame- og herreklubben representert på Marsimartnan i felles bod.

Stilig nyttårsfest på Stiklestad

Alle gode ting er tre, og mange blide fjes og stor gjensynsglede preget derfor oppfølginga av suksessen fra Nyttårsfest/Nyttårsball for utviklingshemmede fra Verdal, Inderøy og Levanger som ble arrangert i 2014 og 2016.

Lions høstleker på Skallstuggu 2.9.2017

Under de funksjonshemmedes høstleker var alle vinnere og fikk flott medalje.

Høstleikene 2017

«Om å forene medlemmene i vennskap og gjensidig forståelse»

Gapahuk flyttes

Gapahuken ved Nesheim gamle skole får et "nytt liv" ved nyskolen.

Endelig i gang med klubbens hjemmeside

Ny hjemmeside  -  nye muligheter