Lørenskog | www.lions.no

Lørenskog

Forsiden > Akershus > Lørenskog

Melvin Jones Fellowship tildelt Jan Hvoslef LC Lørenskog.

Under LC Lørenskogs sommeravslutning ble Jan Hvoslef tildelt Melvin Jones Fellowship.

Kåret til «Årets medmenneske» - Lionsklubbene i Lørenskog

Torsdag 1. mars inviterte de fire Lions-klubbene i Lørenskog for femte gang til Losbyaften Losby Gods. I denne anledning kåret Lions Bjørn Nordby til "Årets medmenneske". Nordby er ildsjelen bak ishockeylaget «Lørenskog Unified» for psykisk utviklingshemmede barn og unge. Laget ble etablert høsten 2016 og i november 2017 reiste de med en tropp på hele 17 spillere til Stavanger for å spille kamp.

Bli en venn av Lions

"Venn av Lions" er en mulighet for både privatpersoner og bedrifter til å støtte Lions sitt viktige arbeid. Som "Venn av Lions"  bidrar du både til å styrke vår organisasjon og vårt bistandsarbeid.

Kunst til AHUS

100.000-kronersgave til Ahus

Lørenskog: Snart skal nye kunstverk fra flere lokale kunstnere pryde veggene på sykehuset.

Av

Stine Løkstad

Romerikes Blad

Mohammed Ghasemi fikk Lions Tulipanpris 2016

Det er mye god forebygging i gode fritidstilbud. Mohammed Hassen Gilani Ghasemi, blant venner kalt Mohammed Ghasemi, fikk prisen for sitt arbeid for barn og unge i Lørenskog. Det var de fire Lionsklubbene i Lørenskog som foreslo Mohammed til årets tulipanpris.

Lions-jubel for 560.000 i julegave - Lions i Lørenskog

Lions-ildsjelene Svein Håvard Sletten og Johs Kjell Grimseth skulle treffe den nye områdelederen i Gjensidigestiftelsen. Med seg hjem fikk de en sjekk

Kjennaften 2016

Torsdag 10.mars kl. 19.00 i Samfunnsalen på Kjenn skole i Lørenskog.

Kunstutstilling 2015

Lions Club Lørenskog vil også i år arrangere kunstutstilling i Samfunnsalen på Kjenn skole

Lørdag 17. oktober 10.00 - 17.00

Søndag 18. oktober 11.00 - 16.00

Årets Medmenneske 2015

Den 16.april ble den 3. Losbyaften avholdt, et arrangement de 4 Lions klubbene i Lørenskog samarbeider om.

Arrangementet er åpent for alle og hensikten er å synliggjøre på en litt annerledes måte hva Lions står for og ikke minst dele ut prisen "Årets Medmenneske"

Vårens vakreste eventyr - Lions i Lørenskog

Til helga skal alle landets Lionsklubber selge tulipaner til inntekt for forebyggende arbeid for barn og unge. I Lørenskog regner de fire Lionsklubbene med å selge om lag 7.000-8.000 tulipaner.

Med et stort hjerte for andre - Lionsklubbene i Lørenskog

Aage Wiik (83) har alltid vært en engasjert mann. Nylig ble han tildelt tittelen «Årets medmenneske» av Lionsklubbene i Lørenskog.