Lions-jubel for 560.000 i julegave - Lions i Lørenskog | www.lions.no

Lørenskog

Forsiden > Akershus > Lørenskog
Lions-jubel for 560.000 i julegave - Lions i Lørenskog

BREDE SMIL: Johs Kjell Grimseth (t.v.) og Svein-Håvard Sletten ble overrumplet av Hege Mathisen Haug, Linda Scott og Janne Andresen Wågenes i Gjensidigestiftelsen. Foto: Torstein Davidsen Romerikes Blad.

Lions-jubel for 560.000 i julegave - Lions i Lørenskog

Lions-ildsjelene Svein Håvard Sletten og Johs Kjell Grimseth skulle treffe den nye områdelederen i Gjensidigestiftelsen. Med seg hjem fikk de en sjekk

(Utdrag fra artikkel publisert i Romerrikes blad (papiravisen) 19. desember 2015)

De fire Lionsklubbene i Lørenskog fikk 560 000 kroner fra Gjensidigestiftelsen til et prosjekt som skal gi beboere i Lørenskog økt livsglede.

– Når Lions i Lørenskog får såpass mye i støtte, er det fordi prosjektet deres skiller seg ut i positiv forstand og fordi det går på tvers av generasjoner, sier Linda Scott i Gjensidigestiftelsen til Romerikes blad.
 forteller Kjell Johs Grimseth i Lions Club Lørenskog. Pengene fra Gjensidigestiftelsen går uavkortet til foreningens aktiviteter.

– Vi jobber gratis, så her rekker pengene langt. Nå får vi blant annet mulighet til å realisere et prosjekt der elever i faget idrettsledelse ved Lørenskog videregående skole gir eldre på sykehjem fysisk aktivitet ved hjelp av ergometersykler. Det har vi stor tro på, sier Svein Håvard Sletten i Lions Club Lørenskog.

Les PDF av artikkelen her