Vårens vakreste eventyr - Lions i Lørenskog | www.lions.no

Lørenskog

Forsiden > Akershus > Lørenskog
Vårens vakreste eventyr - Lions i Lørenskog

TULIPANER FOR EN GOD SAK: Lions klubbene i Lørenskog selger tulipaner på lørdag. Foto: W.H. Zandbergen/OBP

Vårens vakreste eventyr - Lions i Lørenskog

Til helga skal alle landets Lionsklubber selge tulipaner til inntekt for forebyggende arbeid for barn og unge. I Lørenskog regner de fire Lionsklubbene med å selge om lag 7.000-8.000 tulipaner.

- Jeg synes det er morsomt å selge tulipaner. Vi kommer i kontakt med mange forskjellige mennesker, og det er mange som kjenner oss igjen, sier Sølvi Nordlund i Lions Club Lørenskog/ Fjellhamar.

De fire Lionsklubbene i Lørenskog skal på lørdag stå på ulike steder i kommunen og selge tulipaner. Alle inntektene de får inn denne dagen går til deres holdingsskapende arbeid for barn og unge som de kaller "Det er mitt valg". Dette er et undervisningsprogram for barn og unge som blant annet lærer de til å ta ansvar, få økt selvtillit og sette seg mål. "Det er mitt valg" brukes av både barnehager og skoler i Lørenskog. Programmet eies av Lions Club International Foundation, og brukes i over 70 land.

– Undervisningsopplegget er både holdningsskapende og mobbeforebyggende. Det er også rusforebyggenede, sier Nordlund.

Les hele saken i rb.no: Vårens vakreste eventyr