Heradsbygda | www.lions.no

Heradsbygda

Forsiden > Buskerud > Heradsbygda

Distriktsmøte 2017

Klubben vår arrangerte årets distriktsmøte på Klekken hotell. Det gikk bra. Skulle bare mangle - vi har jo tidligere arrangerte vellykkede distriktsmøter og et NSR møte på samme hotell.Vedlagt en artikkel sakset fra Løvenytt.

Ringerikslotteriet 2015

Lions Club Heradsbygda starter opp med nytt lotteri i september med trekning 5. desember. I år er gevinstene gavekort hos Leiv Vidar slakterforretning.

Kontaktperson er Jan W. Brill (mobil 90781321)

NSR2014

Lions Club Heradsbygda har gleden av å ønske velkommen til NSR 2014.

Møtet arrangeres i koselige og landlige omgivelser på Klækken hotell på Ringerike.

Vi søker å gjøre årets NSR-møte til noe spesielt for deg som deltaker.

I møte med Lions-venner fra hele Norden og med deilig mat i trivelige omgivelser og et spennende program håper vi å kunne gi deg gode minner fra møtet i vårt lokalmiljø.

Vi skal gjøre vårt aller ytterste for at møtet skal bli en minnerik hendelse.

Lions Club Heradsbygda is honoured to invite you to the NSR 2014 – the Nordic Cooperation Council 2014.

NSR 2014 will be arranged in pleasant surroundings at Klækken Hotel close to the town of Hønefoss. There will be a pick-up service for the delegates arriving at the Oslo Gardermoen airport (ca. 50 minutes drive to the hotel) www.klaekken.no

We want to organize a memorable meeting with Lions  friends from all the Nordic countries, with an interesting and future aiming programme and delicious food in inspiring surroundings.

På vegne av arrangementskomiteen

Borgar Aasterud

Fotballdrakter fra Heradsbygda til Uganda

Det ble en helt spesiell pauseunderholdning da Hønefoss møtte Sogndal i fotball i eliteserien. 170 komplette draktsett og 100 Tine-trøyer ble gitt til Lions Club Heradsbygd som igjen vil sørge for at disse kommer til nytte på Balikuddembe, hjemmet for fadderbarn i Uganda.