Furnes | www.lions.no

Furnes

Forsiden > Hedmark > Furnes

Stafett for livet

LC Furnes var ett av ca 60 lag som deltok i «Stafett for livet» i Brumunddal.

Lions loppemarked - en hyggelig møteplass

Furnes Lions Klubb har holdt vårens siste loppemarked.

Til tross for stengte og dårlige veger i nærområdet var det mange fra fjern og nær som hadde funnet vegen til Frøbergslåven i Furnes.

Tulipansalg til arbeidet mot narkotika

Siste helga i april solgte Furnes Lions tulipaner ved dagligvareforretningene i bygda.

Inntektene går til Lions sitt arbeid mot narkotika.

Trivelig hyggekveld på Høsbjør

110 pensjonister fra Furnes møtte opp til Lions sin tradisjonelle hyggekveld på Høsbjør 24. april.

Geirr Lystrup sto for underholdningen. Han sang mange viser med lokalt innhold og fikk også med seg forsamlingen på allsang.

Lions tulipanaksjon

Hyggekveld på Høsbjør

Velkommen til hyggekveld på Høsbjør 24. april

Loppemarked 23/3

Loppemarked i Frøbergslåven

Lions ønsker velkommen til loppemarked på Frøberg

Første loppemarked i nye og større lokaler åpnes 29. september kl 1000. I tillegg til mange fine lopper kan vi tilby kaffe, vafler og underholdning ved Furnes musikkforening. Gå ikke glipp av denne muligheten til å skaffe deg fine og verdifulle gjenstander til en meget fordelaktig pris.

Furnes Lions Club gir bort lyd- og bildeanlegg

Lions er opptatt av å skape trivsel for beboerne på Furnes bo og aktivitetssenter. Dette skjer blant annet ved regelmessige hyggekvelder på senteret. På siste hyggekveld 7. juni var varaordfører Geir Roger Borgedal tilstede og åpnet et topp moderne lyd- og bildeanlegg som Furnes Lions Club har gitt til senteret.

Utviklingsministeren åpnet FORUT-skole i Nepal

Her finner dere informasjon om hvordan prosjektet vårt i Nepal går framover! Nå er noen av skolene ferdige og klare til bruk! Dette er noe vi kan være stolte av å være en del av.

Se linken https://forut.no/utviklingsministeren-apnet-forut-skole-i-nepal/ for hele reportasjen.

Oppdatering på skolebyggingen i Nepal

Hei alle i Lions Furnes!

En stund siden vi har hatt kontakt nå, men jeg tenkte jeg kunne sende dere litt oppdatering på skolebyggingen i Nepal, og samtidig ønske dere en fin jul!

Julemøte i LC Furnes

Tiden nærmer seg for årets Julemøte i LC Furnes.

23/ 11 Bløtkakefest

Det er igjen tid for å arrangere Bløtkakefest på Furnes Bo og Aktivitetssenter.

Bilder fra vårt medlemsmøte i Mars.

Her er noen bilder fra vårt medlemsmøte i Mars. Denne gangen besøkte vi Furnes Jernstøperi på Stange.

Invitasjon til Julemøte

Invitasjonen til årets julemøte ligger under Interne dokumenter.Merk påmeldingsfristen 28/11-16.

Kalendere 2017

Utdeling av kalendere på Kvarstad 20/11

Bedriftsbesøk hos HIAS

Her er noen bilder fra vårt besøk hos HIAS i November.

Loppemarked høsten 2016

Her er noen bilder fra vårt loppemarked i høst. Fin dag, med mye kunder og god omsetning.

Nytt Lionsår

Da er vi klare for å ta fatt på et nytt Lions år.

Velkommen til åpning av kunstgressbana torsdag 2. juni kl 1830

Vi er veldig glade og stolte av å kunne ønske velkommen til åpning av den nye flotte kunstgressbanen vår. Spillere, trenere, medlemmer, æresmedlemmer, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og alle andre med tilknytning til Furnes Fotball er hjertelig velkomne til åpningsfest!

Bløtkakefest

Lions Club Furnes inviterer til hyggekveld på Furnes Bo og aktivitetssenter torsdag 2.juni kl.18.00, for beboere på Furnes Bo og Aktivitetssenter og Furnes Omsorgsboliger.Magne Nordseng og Olav Fredriksberg underholder med musikk, sang og historier.

Invitasjon til Sommeravslutning 2016

Tiden nærmer seg for vår Sommeravslutning.

Innkalling medlemsmøte Mai 2016

Medlemsmøte på Kvarstad 02/05-16

Julemøte 2013

Heder til gode Lionsmedlemmer!

Det er blitt en tradisjon i klubben å gjøre desembermøtet til en hyggekveld. Alle ledsagere blir også invitert og det serveres god julemat. Klubbhuset i Nybygda var fint pyntet denne mandagen 2. desember, til et klubbmøte litt utenom det vanlige. Antall frammøtte oversteg alle forventninger selv om kveldens æresgjest, fylkesmann Sigbjørn Johnsen, ikke var kunngjort på forhånd. Overraskelsene ble tatt godt i mot og hyggelig ble det både for klubben og to spesielle medlemmer.

Tulipansalget

Da kan jeg melde om at alle tulipaner er solgt!