Furnes | www.lions.no

Furnes

Forsiden > Hedmark > Furnes

Julemøte i LC Furnes

Tiden nærmer seg for årets Julemøte i LC Furnes.

23/ 11 Bløtkakefest

Det er igjen tid for å arrangere Bløtkakefest på Furnes Bo og Aktivitetssenter.

Bilder fra vårt medlemsmøte i Mars.

Her er noen bilder fra vårt medlemsmøte i Mars. Denne gangen besøkte vi Furnes Jernstøperi på Stange.

Invitasjon til Julemøte

Invitasjonen til årets julemøte ligger under Interne dokumenter.Merk påmeldingsfristen 28/11-16.

Kalendere 2017

Utdeling av kalendere på Kvarstad 20/11

Bedriftsbesøk hos HIAS

Her er noen bilder fra vårt besøk hos HIAS i November.

Loppemarked høsten 2016

Her er noen bilder fra vårt loppemarked i høst. Fin dag, med mye kunder og god omsetning.

Nytt Lionsår

Da er vi klare for å ta fatt på et nytt Lions år.

Velkommen til åpning av kunstgressbana torsdag 2. juni kl 1830

Vi er veldig glade og stolte av å kunne ønske velkommen til åpning av den nye flotte kunstgressbanen vår. Spillere, trenere, medlemmer, æresmedlemmer, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og alle andre med tilknytning til Furnes Fotball er hjertelig velkomne til åpningsfest!

Bløtkakefest

Lions Club Furnes inviterer til hyggekveld på Furnes Bo og aktivitetssenter torsdag 2.juni kl.18.00, for beboere på Furnes Bo og Aktivitetssenter og Furnes Omsorgsboliger.Magne Nordseng og Olav Fredriksberg underholder med musikk, sang og historier.

Invitasjon til Sommeravslutning 2016

Tiden nærmer seg for vår Sommeravslutning.

Innkalling medlemsmøte Mai 2016

Medlemsmøte på Kvarstad 02/05-16

Julemøte 2013

Heder til gode Lionsmedlemmer!

Det er blitt en tradisjon i klubben å gjøre desembermøtet til en hyggekveld. Alle ledsagere blir også invitert og det serveres god julemat. Klubbhuset i Nybygda var fint pyntet denne mandagen 2. desember, til et klubbmøte litt utenom det vanlige. Antall frammøtte oversteg alle forventninger selv om kveldens æresgjest, fylkesmann Sigbjørn Johnsen, ikke var kunngjort på forhånd. Overraskelsene ble tatt godt i mot og hyggelig ble det både for klubben og to spesielle medlemmer.

Tulipansalget

Da kan jeg melde om at alle tulipaner er solgt!