Publikum får over 40 istimer på stadion i Fredrikstad – med hjelp fra Lions og andre frivillige | www.lions.no

Fredrikstad Sorgenfri

Forsiden > Østfold > Fredrikstad Sorgenfri

Gratistilbud: Hilde Fredriksen fra Lions (til venstre) og isfestivalleder Cecilie Matheson gleder seg til fem dager med gratis bruk av arenaen for hele byen. (Foto: Christine Heim)

Høydepunktet under Winter Classic er selvsagt hockeykampen mellom Stjernen og Sparta, men innbyggerne i Fredrikstad får over 40 timer der de kan boltre seg gratis på isen.  Og hjelpe til, det skal også de fem Lionsklubbene; Gamlebyen, Glemmen, Sorgenfri, Rolvsøy og Kråkerøy gjøre.  Se også lenke til artikler og bilder fra selve festivalen, der hele 2.700 barn og unge fikk muligheten til å teste ut isflata på Fredrikstad Stadion.

Lions stiller opp

Hilde Fredriksen i Lions Club Fredrikstad Sorgenfri forteller;
Lions har tatt ansvaret med å stille opp på dagtid, og løse to puljer hver dag, fra mandag 23. til fredag 27. januar.

– Meningen er at vi skal hjelpe barna med å få skøytene av og på, passe litt på og veilede dem. I teltet under tribunen mot elven skal vi sørge for at de rundt 1.000 barna kan få litt mat og drikke, forklarer Fredriksen.

Det blir utlån av skøyter, og Sparebank 1 stiller med 200 hjelmer som kan lånes.

– Det er ingen grunn til at ingen skal få stått på skøyter. Dette er gaven som involverer hele byen, og måten Winter Classic kan gi noe tilbake, mener de 2 kvinnene.

Les mer i Fredrikstad Blad

Se artikler og bilder fra festivalen på:  Facebook til Lions Clubs i Fredrikstad
2017-01-25_Fredrikstad

Jippy, nå er det vi som er stjerner på isen, jubler byens håpefulle iskrigere som denne uken har inntatt hockeyrinken på Fredrikstad Stadion. Hele 2700 barn deltok i løpet av uken. Foto: Harry Johansson