Vil natteravne under russetiden - Lions i Fredrikstad | www.lions.no

Fredrikstad Sorgenfri

Forsiden > Østfold > Fredrikstad Sorgenfri
Vil natteravne under russetiden - Lions i Fredrikstad

MOBILISERER: Natteravnene i Sarpsborg og Fredrikstad mobiliserer under russetiden. Her lederne Stefan Trygve Soos (Fredrikstad) og Hilde Pernille Øvstetun (Sarpsborg).FOTO: JARL M. ANDERSEN/SA

Vil natteravne under russetiden - Lions i Fredrikstad

Natteravning i Fredrikstad ledes og koordineres av ni Lionsklubber i Fredrikstad og de samarbeider med natteravene i Sarpsborg. Nå håper de flere foreldre melder seg slik at russen får en trygg feiring.

Natteravnene i Sarpsborg og Fredrikstad skal sørge for at årets russ også får i seg næring – ikke bare alkohol.

– Vi så under russefeiringen i fjor at det dessverre var noen russ som «glemte» å spise og drikke annet enn alkohol.

Dette sier lederen for Natteravnene i Sarpsborg, Hilde Pernille Øvstetun, til Sarpsborg Arbeiderblad.

Natteravnene i Sarpsborg og Fredrikstad vil i år være godt synlig blant russen i de to byene. Blant annet vil de oppsøke russen på sine samlingssteder og vise omsorg og bidra til at de unge håpefulle får i seg næring.

Om Lions i Fredrikstad og Natteravning
Natteravningen i Fredrikstad ledes og koordineres av de ni Lions klubbene i Fredrikstad og samarbeider med FAU på ungdomsskolene og frivillige. Lions er vertskap på omgang mnd for mnd, og FAU stiller med mannskap. Natteravningen startet i 1989 i Fredrikstad, og Lions hatt mandatet siden 1992. Det natteravnes 8 av 12 måneder i året og setter inn ekstra folk under russetiden. I år har Lions ansvaret for å koordinere alle natteravner i Østfold som deltar under russetreffet på Fredriksten festning 22-24.04.16. Nytt av året er også samarbeidet mellom Fredrikstad og Sarpsborg om natteravning under russetiden.