- Får jeg gråte med deg - Hjertefred - Lions arrangement i Fredrikstad | www.lions.no

Fredrikstad Sorgenfri

Forsiden > Østfold > Fredrikstad Sorgenfri
- Får jeg gråte med deg - Hjertefred - Lions arrangement i Fredrikstad

Får jeg gråte med deg når du gråter ' sang barn fra Trollkubben banrnehage på Rolvsøy. FOTO: ANNE OGNEDAL / NRK

- Får jeg gråte med deg - Hjertefred - Lions arrangement i Fredrikstad

- Får jeg gråte med deg når du gråter, sang barn fra Trollklubben barnehage under årets " Hjertefred" i Fredrikstad. Regn og vind skapte utfordringer for arrangøren.

- Det var flott å sitte her, jeg minnes min mann og mine foreldre, forteller Inga Myrvold. Hun kom til årets " Hjertefredarrangement " sammen med datteren, Sissel Uteng på bildet under.

2014-11-02_Fredrikstad_Sorgenfri_2

Foto: Anne Ognedal / NRK

Regn og vind gjorde at arrangementet ble flyttet inn i Ridehuset i Gamlebyen.

-Denne uka har jeg hørt mye om vær , sier Maria Stava fra arrangøren Lions i Fredrikstad.

Scenen var rigget ved vollgravene i Gamlebyen, lys var satt ut men da klokka ble to bestemte arrangøren seg for å flytte inn.

-Vi skulle ha "Hjertefred" uansett hva som skjer.

Det ble det stappfullt i lokalet som tar noen hundre mennesker.

Musikals åpnet barna fra Trollklubben barnehage med en sangen " får jeg gråte med deg når du gråter ".

- Det var stemningsfulle sanger, sier Sissel Uteng.

Det er Lions som har tatt initiativ til samlingen femte år på rad.

- Vi ville gi en gave fra alle til alle, sier Maria Stave.

Hun er takknemlig for alle som har stilt opp enten det dreier seg om musikalske bidrag eller praktisk hjelp,

2014-11-02_Fredrikstad_Sorgenfri_3

Vi ville gi en gave fra alle til alle, sier Maria Stave fra Lions Foto: Anne Ognedal / NRK

Det ble en liten time med sang og musikk med Erik André Hvidsten, Anette Fossum, Terje Brevik, pianist Tom Rønningsveen, juniorkoret " Ekko og barnehagebarna fra Rolvsøy.

Ingen fikk applaus før helt til slutt. Det satte Inga Myrvold pris på :

- Det synes jeg var så fint, at det ikke var klapping etter hvert nummer . Det var stille og fredelig, det var hjertefred

Les mer på NRK Østfold

Les omtale i Fredrikstad Blad